پاسخ به:اخبار بين الملل امروز
سه شنبه 3 اسفند 1389 6:56 PM
خبرگزاري فارس: انديشكده بينالمللي وودرو ويلسون در نظر دارد سميناري را با عنوان "ايران و همسايگان آن " برگزار و به بررسي نقش جمهوري اسلامي ايران در منطقه بپردازد.

به گزارش فارس، انديشكده بينالمللي وودرو ويلسون درصدد است سمينار "ايران و همسايگان آن " را در تاريخ 24 اسفندماه در واشنگتن برگزار كند.
قرار است "مايكل آيزنشتات " مدير برنامه مطالعات نظامي و امنيتي "مؤسسه سياست خاورنزديك واشنگتن " در آن به سخنراني بپردازد.
همچنين "مارك كاتز " استاد دولت و سياست دانشگاه جرج ميسون نيز از ديگر سخنرانان اين سمينار است.
"افشين مولوي " محقق ارشد برنامه راهبردي آمريكا در "بنياد آمريكاي نوين " نيز قرار است درباره ايران و همسايگان آن سخنراني كند.
اين نشست چهارمين نشست درباره موضوع ايران است كه اخيراً نيز در كتابي با عنوان "مباني شناخت ايران " به آن پرداخته شده است.
كتاب "مباني شناخت ايران " توسط "رابين رايت " پژوهشگر برجسته مركز يوسآيپي-ويلسون ويرايش شد.
قرار است آيزنشتات، كاتز و مولوي چشم اندازي از روابط ايران با همسايگان آن و همچنين مفاهيم و تحليلهاي پيش رو را بررسي كنند.
شركت كنندگان دراين سمينار همچنين درباره تحولات اخير يعني از زمان انتشار كتاب "مباني شناخت ايران " در دسامبر 2010 بحث و گفتوگو خواهند كرد.
انتهاي پيام/ق