0

اخبار بين الملل امروز

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز
سه شنبه 3 اسفند 1389  6:50 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
انديشكده "بنياد آمريكاي جديد ":
محمود عباس استعفا ندهد توسط انقلاب مردم فلسطين كنار گذاشته مي‌شود

خبرگزاري فارس: عباس و فياض متعلق به دوراني هستند كه تاريخ مصرف آن گذشته است و اگر به‏طريق دموكراتيك كناره‏گيري نكنند از طريق انقلاب مردمي كه چندي پيش از اين آغاز شده است، كنار گذاشته مي‌شوند.

به گزارش خبرنگار ديپلماسي عمومي و جنگ نرم خبرگزاري فارس، محمود عباس [رئيس تشكيلات خودگردان] و سلام فياض [نخست وزير انتصابي تشكيلات خودگردان] با توجه به فساد و ناتوانيشان بايد پيش از آنكه خشم مردم فوران كند، از قدرت كناره گيري كنند. چيزي غير از استعفا و كناره گيري عباس و فياض و پذيرش مسئوليت تمام ناكامي‌ها و مشكلات، فلسطينيان حاضر را در خيابان‌ها را راضي نمي‌كند.

پس از دو دهه فعاليت سياسي ناموفق، رژيم خودگردان فلسطين و رهبران آن تلاش مي‌كنند از وقوع اين رويداد قطعي جلوگيري كنند. صرف هزينه‌هايي گزاف براي انواع مختلف فساد، سردرگم كردن مردم فلسطين و شكست در مذاكراتي كه قرار بود منجر به متوقف شدن اشغالگري اسرائيل شود.

* چيزي غير از استعفاي عباس و فياض فلسطينيان حاضر را در خيابان‌ها راضي نمي‌كند

محمود عباس از سرپرست مذاكرات خود و اعضاي كابينه در كرانه باختري خواست كه استعفا نامه خود را تسليم كنند. وي همچنين برگزاري انتخابات پارلماني و رياست جمهوري را در ماه سپتامبر اعلام كرد اما از اعلان تاريخي مشخص خودداري كرد.
آيا عباس و فياض به دنبال فعاليت‌هاي ناموفق خود مي‌توانند بر خشم مردم فلسطين فايق آمده آن را كنترل كنند؟ خير. چيزي غير از استعفا و كناره گيري عباس و فياض و پذيرش مسئوليت تمام ناكامي‌ها و مشكلات، فلسطينيان حاضر را در خيابان‌ها راضي نمي‌كند.

* ضرورت يك رهبري جديد براي تشكيلات خودگردان

از آنجا كه تشكيلات خودگردان، متحدين چنداني در منطقه نداشته و بعيد به نظر مي‌رسد كه مناسبات سياسي مقامات فعلي اين دولت با اسرائيل از سر گرفته شود، عباس و فياض بايد از قدرت كناره گيري و راه را براي رهبري جديد براي فلسطين باز كنند.
عباس و فياض همه سرمايه سياسي خود را هزينه كرده چيزي در چنته ندارند و ارتباطشان با مردم كوچه و خيابان قطع شده است و حتي حمايت پشتيبانان خود را در جنبش فتح از دست داده‌اند. شكست سياسي آنها تشكيلات خودگردان را چه در داخل و چه خارج از كشور، بي‎اعتبار كرده است.

* فساد در دستگاه عباس حاميان تشكيلات خودگردان را نيز دلسرد كرده است

به محمود عباس در داخل، به مثابه دولتي فاسد و فاقد كارآمدي نگريسته مي‌شود و بدتر آنكه اين دولت را عامل اسرائيل مي‌دانند. مردم به آنها اعتماد ندارند و اين واقعيت كه تنها برگ برنده آنها در مقابل مردم، همكاري امنيتي با اسرائيل بوده كه آنهم پس از سال‌ها تلاش به شكست انجاميده است، جوانان فلسطيني حامي فتح را، تنها پايگاه سياسي عباس، از خود دلسرد ساخته است.
جوانان حامي فتح نيز از اينكه عباس بتواند بار ديگر اين جنبش را به حركت درآورد، نااميد شده‌اند و اين شانس را به فياض داده‌اند تا مگر تأثير گذاري خود را در كرانه باختري بيشتر كند.

عباس تاكنون تلاش كرده است جنبش جوان فتح نقش فعال‌تري در رهبري اين جنبش به‎عهده گيرد. براي بسياري در داخل فتح، محمود عباس جايگاه اين جنبش را به شدت فرسوده است و آن را تضعيف مي‌كند. براي مدت زماني كوتاه، عباس از بركنار كردن فياض و روي كارآوردن نخست وزيري جديد از ميان اعضاي فتح خودداري كرد و به فياض اجازه داد كه اين اعتبار را براي خود قائل شود كه امتياز سياسي فتح را به اسرائيل ببخشد.

* محمود عباس با حمايت از حسني مبارك خود را در وضعيت نامطلوبي قرار داده است

در خارج از مرز‌هاي فلسطين، به ويژه ميان اعراب و جهان اسلام، عباس و فياض خود را در موضع بسيار نامطلوبي قرار داده‌اند. فياض، عباس و همكاران ايشان همچون طيب عبدالرحيم، دبير كل سازمان آزادي بخش فلسطين، آشكارا از حسني مبارك، ديكتاتور مصر، حمايت مي‌كردند.

رهبري فلسطين نه‎تنها همان نگراني‌ها و تأسف اسرائيلي‌ها را كه ناشي از كناره گيري مبارك بود، ابراز كردند، بلكه به جهان عرب و مسلمان، يعني مردمي كه به حمايت از انقلاب مصر برخاسته‌اند، نشان دادند كه رهبراني هستند كه هيچ وجه مشتركي با اين مردم ندارند.
چرا كسي بايد از چنين رهبري براي مردم فلسطين حمايت كند؟ تنها چيزي كه در مورد ايشان مي‌توان گفت اين است كه اقدامات عباس و فياض ثابت كرد كه اين رهبري، رهبري است كه تنها مي‌تواند تصميمات نادرست را يكي پس از ديگري اتخاذ كرده و نتايجي نامطلوب فراهم آورد. همه ايشان بايد كناره گيري كرده مسئوليت ناكامي‌ها و شكست‌هاي خود را به‏عهده گيرند.

* محمود عباس استعفا ندهد توسط انقلاب مردم فلسطين كنار گذاشته مي‌شود

عباس و فياض متعلق به دوراني هستند كه تاريخ مصرف آن گذشته است. آنها بيش از اين نمي‌توانند نماينده آينده‌اي باشند كه جوانان فلسطيني در پي آن هستند. بلكه از نگاه ما ايشان همانند رژيم‌هاي فاسد و غيرقانوني عربي هستند كه اگر به طريق دموكراتيك كناره گيري نكنند از طريق يك انقلاب مردمي، كه چندي پيش از اين آغاز شده است، آنها را وادار به كناره گيري خواهند كرد.

انتهاي پيام/پ*

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها