پاسخ به:اخبار فرهنگي امروز
سه شنبه 3 اسفند 1389 3:34 PM
خبرگزاري فارس: سومين جشنواره «هنر آسماني» ويژه طلاب هنرمند، به همت حوزه هنري قم 12 اسفند ماه با حضور مسئولان كشوري، حوزوي و استاني برگزار ميشود.

به گزارش خبرگزاري فارس، دبير كميته اطلاعرساني و تبليغات جشنواره هنر آسماني در گفتوگو با پايگاه خبري حوزه هنري با اعلام اين خبر گفت: داوري تمام بخشهاي جشنواره به پايان رسيده و در روز برگزاري جشنواره نتايج اعلام خواهد شد.
رمضانعلي بذرافشان افزود: از 7 تا 11 اسفند ماه نمايشگاهي از فعاليتهاي شركت كنندگان در بخش هنرهاي تجسمي جشنواره در شهر قم به نمايش گذاشته ميشود.
وي با اشاره به اينكه اين نمايشگاه در 2 نگارخانه شهر قم برپا ميشود، اظهار داشت: اين كار با هدف حمايت از اين هنرمندان و آشنايي مردم با فعاليت هنرمندان انجام ميشود.
بذرافشان بخشهاي مختلف جشنواره را مورد ارزيابي قرار داد و اظهار داشت: بخش ادبيات شامل شعر، داستان، نثر ادبي، طنز و وبلاگ و بخش هنرهاي تجسمي شامل طراحي، نقاشي، نگارگري و خوشنويسي است.
اين مقام مسئول در جشنواره هنر آسماني ادامه داد: آثار رسيده در بخش عكس، گرافيك، تصويرسازي و كاريكاتور و در بخش نمايش فيلم، فيلمنامه و نمايشنامه مورد ارزيابي قرار ميگيرد.
بذرافشان يادآور شد: در هر بخش نفرات اول تا سوم انتخاب خواهند شد كه به ترتيب برگزيدگان علاوه بر دريافت لوح تقدير و تنديس جشنواره كمك هزينه سفر به حج عمره، عتبات عاليات و سوريه را دريافت ميكنند.
انتهاي پيام/ك/13