اولويت تامين آب شرب است
سه شنبه 3 اسفند 1389 2:36 PM
خبرگزاري فارس: مديرعامل شركت آب منطقهاي اردبيل گفت: اولويت اول ما در تامين منابع آبي در استان اردبيل آب شرب است.

علي حيدري امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اردبيل اظهار داشت: بعد از تامين آب شرب، صنعت و كشاورزي در اولويت بعدي قرار دارند و با تفاهمنامهاي كه با شركت آب و فاضلاب روستايي به امضا رسانديم از طريق خط انتقال شهرها ميتوانند براي روستاها نيز تامين آب شرب داشته باشند.
وي گفت: در مسير خط انتقال آب به مناطق شهري علاوه بر روستاها مناطق همجوار شهرها نيز مد نظر هستند كه نمونه آن را در انتقال آب به شاماسبي و سرعين از طريق خط انتقال اردبيل شاهد هستيم.
مديرعامل شركت منطقه اي آب اردبيل افزود: بر اساس اين تفاهمنامه نيازي نيست اين شركتها براي اخذ مجوز اختصاص آب درخواستهاي جداگانه داشته باشند بلكه موافقت اوليه با درخواست مطرح شده، مبين تاييد نهايي شركت آب منطقهاي است.
وي تصريح كرد: بر اين اساس مشكل خاصي را در اختصاص آب شرب روستاها و شهرها نداريم و تنها در برخي از مناطق دور افتاده و خارج از محدوده انتقال آب، تامين آب از طريق تانكرهاي سيار و به صورت موقت انجام ميشود.
حيدري در ادامه سخنان خود از تامين آب شرب مورد نياز تمام شهرها و احداث تصفيهخانه در اين مناطق خبر داد و افزود: قرار است در يك برنامه زمانبندي تامين آب پايدار و مطمئن شهرها را پيشبيني كنيم و از سدهاي احداث شده و يا در حال احداث اين منابع تامين كنيم.
مديرعامل شركت منطقهاي آب اردبيل در گفتوگو با خبرنگار فارس در اردبيل از ساخت تصفيهخانههاي مدرن در تمام مناطق شهري خبر داد و گفت: هم اكنون در تمام شهرهاي استان اردبيل خط انتقال آب از طريق تصفيهخانههاي مدرن انجام مي شود و تنها در شهر خلخال در تامين آب پايدار با مشكل مواجه بوديم كه با احداث سد بفراجرد اين مشكل نيز برطرف شده است.
حيدري خاطرنشان كرد: ظرفيت تصفيه خانهها و تامين منابع آبي استان اردبيل با توجه به بارندگيهاي اخير مطلوب است وانتظار داريم تابستان سال آينده مشكلي را در تامين آب شرب در شهرها و مناطق مختلف استان شاهد نباشيم.
انتهاي پيام/ل30/ك