خبرهای اجتماعی امروز
سه شنبه 3 اسفند 1389 2:21 PM
خبرگزاري فارس: زني در دادگاه خانواده با بيان اينكه شوهرم در مقابل من مواد مخدر مصرف كرده است، گفت: شوهرم معتاد است و دست بزن نيز دارد ولي طي 8 سال زندگي مشترك، اعتياد خود را انكار ميكند و من در حال حاضر خواهان طلاق هستم.

به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، زني جوان با مراجعه به دادگاه خانواده 2 (ونك) درخواست طلاق خود را به قاضي عموزادي رئيس شعبه 268 اين مجتمع قضايي خانواده ارائه كرد.
اين زن جوان كه حاضر نبود در صندلي كنار شوهرش بنشيند، در مقابل قاضي عموزادي شروع به صحبت كرد و گفت: من ديگر حاضر نيستم در كنار شوهرم به زندگي ادامه دهم و خواهان طلاق هستم.
مرد نيز در دادگاه حاضر بود و با بيان اينكه همسرم را طلاق نميدهم، گفت: همسرم خانه را ترك كرده و من از او ميخواهم بر سر زندگيش بازگردد چرا كه من خوشگذران و معتاد نيستم.
وي با اشاره به اينكه ميتوانم رفاه همسرم را با تهيه وسايل منزل و خانهاي كه دارم فراهم كنم، ادامه داد: كارمند سادهاي هستم كه ميتوانم به راحتي رفاه زندگيمان را فراهم كنم و در حال حاضر تقاضاي تمكين همسرم را دارم.
مرد بار ديگر در برابر قاضي عموزادي بيان كرد: همسرم مدعي شده است كه در بهمن سال 88 به خانه پدر او رفته و آنجا زندگي كرديم ولي من با مدرك ثابت ميكنم كه پدر همسرم در اين زمان فوت شده بود، بنابراين همسرم دروغ ميگويد.
وي با اشاره به اينكه من هيچگاه خانه را ترك نكردم و برادران همسرم مرا از خانه بيرون كردند، گفت: زنم حتي براي مسافرتهايش مانند سفر حج از من پول گرفت و راهي شد ولي حال مدعي است كه من هيچگاه خرجي او را ندادهام.
برادر زن كه 60 داشت، نيز در دادگاه حاضر شد و خطاب به مرد گفت: در گذشته اين مرد 37 ميليون تومان به عنوان قرض از من گرفته است ولي پولي به من پس نداده است.
وي ادامه داد: او دائم در توهم است چرا كه شيشه مصرف ميكند و حيف است كه خواهرم در كنار او زندگي كند چرا كه خواهرم مدرك ليسانس داشته و با او بسيار متفاوت است.
برادر زن با بيان اينكه فرزند خواهرم در حال حاضر يك سال است كه كنار ما و بدون دادن خرجي از سوي پدرش زندگي ميكند، ادامه داد: روزي شوهر خواهرم مواد مصرف كرد و آنقدر فرزندش را كتك زد كه بدنش كبود شد و ما با اطلاع از اين موضوع فرزندش را نزد خواهرم برديم.
زن با بيان اينكه شوهرم مريض است و تعادل ندارد، گفت: پدرم يك روحاني بود اما شوهرم به او كه از دنيا رفته است، دائماً فحش داده و انگ نزولخواري ميزند.
برادر زن با بيان اينكه شوهر خواهرم دست بزن دارد، افزود: با بررسي و تحقيقي كه كرديم، متوجه شديم كه او در ژاپن ترياك مصرف ميكرد ولي در حال حاضر به شيشه معتاد است حتي مدرك از پزشك نيز داريم.
مرد بيان كرد: تمام اين حرفها دروغ محض است و من فرد شريفي هستم كه 400 الي 500 هزار تومان حقوق ميگيرم و وضع مالي مناسبي نيز دارم؛ ابتدا مغازه مواد غذايي داشتم ولي از من كلاهبرداري كردند و پولهايم را از دست دادم؛ با اين حال ميتوانم زندگيم را بچرخانم.
زن با اشاره به اينكه هنگامي كه مصرف مواد مخدر توسط او را ديدم او خواست مرا خفه كند، گفت: براي شوهرم وام گرفتم و قسط آن را نيز هنوز از روي حقوقم ميدهم.
برادر زن افزود: ما حاضريم مهريه و نفقه را ببخشيم ولي او خواهرم را طلاق بدهد.
وي ادامه داد: اگر شما استعلام بگيريد، متوجه ميشويد كه چه كسي براي شوهر خواهرم شغل مناسب پيدا كرده است؛ او هيچ چيزي نداشت و حتي ما براي او خانه تهيه كرديم ولي امروز ادعا ميكند كه خرج ما را او ميدهد.
برادر زن با بيان اينكه اگر اين مرد شهامت داشت همسرش را طلاق ميداد، گفت: او حقوق خواهرم را گرفت و از اين موضوع سوءاستفاده كرده است.
زن بار ديگر در برابر قاضي عموزادي افزود: شوهرم زني را در خانه آورده و به فرزندم نشان داده و گفته كه او مادرش است و اين موضوع را خود فرزندم با گريه برايم تعريف كرده است.
وي بيان كرد: شوهرم بسيار چشمچران بوده و مشكل روحي و رواني نيز دارد و من از ادامه زندگي با او ميترسم.
مرد گفت: من كاملاً سالم هستم حتي تابهحال لب به سيگار نيز نزدم؛ طي اين هشت سال زندگي فقط يك بار ترياك كشيدم و چون حالم بد شد، ديگر نكشيدم.
زن با بيان اينكه او جلوي چشمانم در آشپزخانه مواد مخدر مصرف كرد و حالا دروغ ميگويد، گفت: من ديگر او را نميخواهم و فقط طلاق ميخواهم.
قاضي عموزادي خطاب به طرفين (زن و مرد) بيان كرد: بهتر است از يكديگر طلاق توافقي بگيريد و نزاع نكنيد.
مرد با بيان اينكه من زندگيام را دوست دارم، ادامه داد: من حاضر نيستم همسرم را طلاق بدهم با اينكه ميدانم نسبت به آنها برتري دارم.
زن بيان كرد: مهريهام 500 سكه بهار آزادي است ولي حاضرم به دليل طلاق و رهايي آن را به طور كامل ببخشم.
قاضي عموزادي رئيس شعبه 268 اين مجتمع قضايي خانواده خطاب به مرد گفت: تا 10 اسفند امسال به شما فرصت ميدهم، نسبت به طلاق فكر كنيد تا حكم طلاق توافقي را صادر كنيم چرا كه زن اصلاً تو را نميخواهد.
انتهاي پيام/*