پاسخ به:اخبار اقتصادي امروز
دوشنبه 2 اسفند 1389 5:20 PM
خبرگزاري فارس: برخي كارشناسان نگران آن هستند كه اتكاي بيش از حد شركت هاي تجاري به فناوري نوظهور كلود كامپيوتينگ براي رفع نيازهايشان بر روند استخدام متخصصان آي تي تاثير منفي بگذارد.

به گزارش فارس به نقل از كامپيوترورلد، اين روند با توجه به ناپايدار بودن شرايط اقتصادي جهان موجب برخي نگراني ها در ميان شاغلان دنياي آي تي شده است. فناوري كلود نياز به استفاده از سخت افزارها و نرم افزارهاي آفلاين و محلي پيشرفته و گران قيمت را از بين مي برد و در عوض براي دسترسي به انواع خدمات بايد به سرورهاي خاص ارائه دهنده خدمات وصل شد. همين مساله باعث مي شود كه شركت ها براي ارائه انواع خدمات و دسترسي به امكانات مورد نياز، مجبور به استفاده از متخصصان محلي نباشند.
موسسه آي دي سي بر اين باور است كه درآمد حاصل از ارائه خدمات كلود تنها در آمريكا 24 درصد افزايش خواهد يافت و از 14.2 ميليارد دلار در سال 2010 به بيش از 17.6 ميليارد دلار در سال 2011 خواهد رسيد.
در عين حال نرخ بيكاري در ميان برنامه نويسان رايانه اي در پايان سال 2010 به 5.7 درصد رسيد كه در مقايسه با رقم 2.2 درصدي سال 2007 افزايش قابل توجهي يافته است و اين نشانگر تاثير منفي فناوري كلودكامپيوتينگ بر استخدام در دنياي آي تي است.
روند استخدام در شركت هاي بزرگ آي تي هم در آمريكا در سال 2009 و 2010 به ترتيب از رشد منفي 7.3 و 1.1 درصد برخوردار بوده و اين رقم در سال 2011 تنها 0.4 درصد رشد خواهد كرد.
انتهاي پيام/م