0

اخبار اقتصادي امروز

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار اقتصادي امروز
دوشنبه 2 اسفند 1389  5:15 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
تحت تاثير تحولات ليبي:
طلا به مرز 1400 دلار در هر اونس رسيد

خبرگزاري فارس: به دنبال گسترش ناآرامي‌هاي خاورميانه عربي به ليبي قيمت جهاني طلا با افزايش 7 دلاري در روز دوشنبه به مرز 1400 دلار در هر اونس رسيد.

به گزارش گروه اقتصاد بين الملل فارس قيمت جهاني طلا كه در هفته گذشته روندي صعودي را طي كرده بود در آغاز معاملات هفته جاري نيز با افزايش مواجه شد و به مرز 1400دلار در هر اونس رسيد.
تحولات خاورميانه عربي مهمترين دليل افزايش قيمت نفت طي دو هفته اخير اعلام شده است. خيزش مردمي در جهان عرب از تونس شروع شد و بلافاصله به كشورهاي مصر، بحرين، ليبي، مراكش، اردن و الجزاير كشيده شد.
در حال حاضر شدت درگيري ها در ليبي بيش از هر كشور ديگر است به طوري كه تاكنون 300 نفر در اين كشور كشته شده اند. ليبي يكي از اعضاي اوپك با توليد بيش از 1.5 ميليون بشكه در روز است.
بر اساس گزارش پايگاه تخصصي كيتكو قيمت هر اونس طلا در روز دوشنبه با 7 دلار افزايش نسبت به روز جمعه به بيش از 1396 دلار رسيد. انتظار مي رود روند صعودي طلا در اين روز همچنان ادامه يابد و قيمت طلا از 1400 دلار عبور كند.
قيمت طلا طي يك ماه گذشته 53 دلار و در يك سال گذشته 279 دلار در هر اونس افزايش داشته است.
انتهاي پيام//

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها