0

اخبار اقتصادي امروز

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار اقتصادي امروز
دوشنبه 2 اسفند 1389  5:15 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
به دنبال گسترش تنش‌هاي سياسي:
شاخص بورس‌هاي عربي خليج فارس سقوط كرد

خبرگزاري فارس: به دنبال تشديد تنش‌هاي سياسي در جهان عرب شاخص بورس‌هاي عربي خليج فارس با افت 0.2 تا 3.7 درصدي در روز گذشته روبرو شد.

به گزارش خبرگكزاري فارس به نقل از بلومبرگ ارزش سهام شركت ساختماني عمار سازنده بزرگترين برج جهان در دوبي بيش از 4.7 درصد كاهش داشته است . ارزش سهام بانك اسلامي دوبي بزرگترين بانك اسلامي امارات نيز با بيشترين كاهش از ماه نوامبر روبرو شده است .
بر اساس اين گزارش شاخص سهام دي اف ام در بازار دوبي روز گذشته با افت 3.7 درصدي روبرو شده كه اين ميزان كاهش از 30 ژانويه تا كنون بي سابقه است .
بر اين اساس شاخص سهام در بورس كويت نيز با افت 2.5 درصدي روبرو شده است .
شاهزاده تلال بن عبدالعزيز يكي از اعضاي خانواده سلطنتي سعودي هشدار داد اگر رژيم عربستان اصلاحات سياسي ساختاري را اجرا نكند سرنوشتي بدتر از حسني مبارك در انتظار آنها خواهد بود . نبيل فرهات كارشناس ارشد اقتصادي تاكيد كرد درگيريهاي خونين در ليبي و بحرين موجب افزايش نگرانيهاي سرمايه گذاران شده است . احتمال گسترش تنشهاي سياسي به ساير كشورهاي منطقه به شرايط هر كشور بستگي دارد . اگر نرخ تورم، بيكاري و فقر در كشورهاي منطقه بالا باشد ريسك و احتمال گسترش تنشهاي سياسي به شدت بالا خواهد بود .
در بورس قطر نيز شاخص سهام كيو ئي بيش از 1.6 درصد كاهش يافت . در بورس عمان نيز شاخص ام اس ام با افت 1.1 درصدي روبرو شده است . شاخص سهام در بورس بحرين نيز بيش از 0.2 درصد افت داشته است و شاخص سهام اي دي ايكس ابوظبي با افت 1.9 درصدي روبرو شده است . در بورس عربستان نيز شاخص تداول با افت 0.8 درصدي روبرو شد .
انتهاي پيام /

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها