0

شکایت شاهین بوشهر از کمیته انضباطی به کمیته انضباطی/استیلی: رسیدگی نکنند به فیفا شکایت می‌کنیم

 
ayoub12
ayoub12
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18320
محل سکونت : خوزستان

شکایت شاهین بوشهر از کمیته انضباطی به کمیته انضباطی/استیلی: رسیدگی نکنند به فیفا شکایت می‌کنیم
سه شنبه 26 بهمن 1389  1:07 AM

  سرمربی تیم فوتبال شاهین بوشهر از احتمال شکایت باشگاهش از کمیته انضباطی فدراسیون به فیفا خبر داد.

ایسنا - حمید استیلی با بیان این که "بخشیدن متخلفین، قانون متعارف دارد" گفت: «به راحتی نمی‌شود هر کسی را بخشید بلکه بخشیدن متخلفین باید تابع قوانین معین و مشخص باشد. اگر آقای سعیدلو به کمیته انضباطی گفته‌اند اگر امکانش هست محرومان لیگ را ببخشند کمیته انضباطی فدراسیون باید قانون فیفا را در نظر داشته باشد و بر طبق آن عمل کند. چطور می‌شود کسی که در یک بازی داور را زده است بخشیده می‌شود ولی بازیکنان سه اخطاره ما همچنان محروم می‌ماند؟!»

او ادامه داد: «منصور تنهایی، ایوان پتروویچ، لک چیرا، روشنگر و یک بازیکن جوان ما سه اخطاره بودند و آنها را در بازی برابر تراکتورسازی در اختیار نداشتیم و این در حالی بود که جاسم کرار توسط کمیته انضباطی بخشیده شده بود. اگر می‌خواهیم فوتبال قانونمندی داشته باشیم، باید به قانون احترام بگذاریم.»

استیلی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که بازی شاهین بوشهر و تراکتورسازی تبریز تمام شد اما باید پس از این به فکر چاره بود گفت: «به دلیل رعایت نکردن قانون توسط کمیته انضباطی از طریق وکیل قانونی باشگاه به این کمیته شکایتی ارسال می‌کنیم و اگر کمیته انضباطی به شکایت ما ترتیب اثر ندهد در مرحله بعدی به فیفا شکایت خواهیم کرد.»

10750403264581828474.jpg

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها