پاسخ به:معرفی گل ها !
دوشنبه 25 بهمن 1389 1:34 AM
Convallaria magalis
گل برف convallaria magalis اين گياه از تيره لاله ها Liliaceae است و به انگليسي Lily of the Valley ناميده مي شود .
در اروپا بصورت وحشي در جنگل ها مي رويد .
گياهي است دائمي كه داراي ريزوم متعدد و نازك بوده و ارتفاع آن به ۱۰ – ۲۰ سانتيمتر ميرسد .ساقه آن نرم و فاقد گره بوده ، برگها به تعداد دو عدد بشكل تخم مرغي ، نيزه اي كه از قاعده گياه خارجمي گردد .
گل آذين خوشه اي يكسويه بوده و از گلهاي متعدد كوچك سفيد رنگ و معطر كه شكل زنگوله را دارند، تشكيل شده است .
گلها معمولا در ارديبهشت تا تيرماه در روي گياه ظاهر مي شوند .
دو نژاد از اين گياه معروف هستند :
– برلن ، كه داراي گلهاي بسيار درشت ( ۸ ميليمتر قطر ) و تعداد گلها در روي ساقه گلدهنده در حدود ۸ تا ۱۵ مي باشد .
– موگِه نانت ، كه داراي گلهاي ريزتر و كمتر از نژاد قبلي است .
اين گياه را جهت تزئين حاشيه باغچه نظير بنفشه و يا در سايه درختچه هاي انبوه كه سايه آفتاب است و باغچه هاي تخته سنگي Rock-Garden مي كارند .
در اروپا مخصوصا آلمان براي براي گل بريده كشت مي كنند كه خانمها از آن دسته هاي كوچكي تهيهكرده جهت تزئين يقه لباس و يا ميز نهارخوري و يا اشياء فانتيزي نظير كوسن و غيره بكار مي برند و
گل برف به سرما مقاوم بوده ، در منطقه اي كه آب و هواي معتدل دارد مي تواند زمستان را در هوايآزاد بماند بدون اينكه از سرما آسيب ببيند .
كشت و تكثير :
كشت اين گياه در اواخر تابستان و پائيز صورت مي گيرد و تا بهار هم مي توان انجام داد . تكثير آن با تقسيم ريزوم انجام مي شود و قطعات ريزوم بايد داراي جوانه ريشه دار باشد .
آنها را به فاصله ۶-۱۰ سانتيمتر و به عمق ۳ – ۵ سانتيمتر مي كارند . گياه يكساله گل نمي دهد .گياه دوساله توليد برگ كرده ، گاهي خوشه كوچكي توليد مي كنند و از سال سوم است كه در روي گياه خوشه قوي و زيبا حاصل مي شود .