پاسخ به:پرسش و پاسخ مهدوی
یک شنبه 21 تیر 1394 1:52 AM
درباره اين كه مي گويند از نشانه هاي ظهور موعود طلوع خورشيد از مغرب است يعني چه؟ آيا اوضاع گردش زمين دور خورشيد تغيير مي كند؟
|
|
به اين پرسش چند گونه ميتوان پاسخ داد: ابتدا بايد دانست كه به طريق عادي و حساب قوانين طبيعي گردش اجرام آسماني، دانشمندان نوعي حركت در اجرام آسماني به نام «حركت عكسي» يافتهاند كه سياره امكان تغيير مسير گردش خود را دارد و عدهاي بر اين باورند مريخ پيش از اين بر خلاف جهت فعلي به دور خود ميچرخيده و بواسطه قانون حركت عكسي ( Retrogade motion ) به نقطهاي رسيده كه خلاف جهت شروع به گردش كرده است. در صورت صحت چنين ديدگاهي، زمين نيز امكان تغيير گردش حركت چرخشي به دور خود را دارد، كه در اين صورت خورشيد از غرب طلوع خواهد كرد!
نزال بن سبره كه روايت را از صعصعة بن صوحان ميشنود با تعجب معني اين كلام را ميپرسد. صعصعه چنين پاسخ ميدهد: «يابن سبرة، إن الذي يصلّي خلفه عيسي بن مريم هوالثاني عشر من العترة، التاسع من وُلد الحسين بن علي وهو الشمس الطالعة من مغربها يظهر عندالركن والمقام يُطهّر الأرض؛ اي پسر سبره همانا كسي كه عيسي پسر مريم پشت او نماز ميگذارد، دوازدهمين از خاندان پيامبر(ص) است كه نهمين فرزند حسين پسر علي عليهماالسلام است و او همان خورشيدي است كه از مغرب زمين طلوع ميكند، ميان ركن و مقام ظهور ميكند، زمين را پاك ميسازد.»(علامه محمد باقر مجلسي، بحارالانوار، ج 52، ص 195.)
|
Android , iOS , Windowsphone , Symbian , Java, Mobile Review ,Learning