0

پرسش و پاسخ مهدوی

ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به:پرسش و پاسخ مهدوی
شنبه 19 اردیبهشت 1394  1:34 AM

از وقتي كه يادم مي آيد عاشق امام زمان(عج) بوده ام و هستم و از آن موقع تاوقتي كه به دانشگاه رفتم هر جمعه دعاي ندبه مي خواندم با الآن كه وارد دانشگاه شدم اما الآن اين عشق در من كم رنگ شده است و من بسيار ناراحت هستم و احساس مي كنم بسياري از معنويات در من كم رنگ شده است؟

» دانشجوي عزيز و مؤمن! روح انسان داراي حالات مختلف و نشيب و فرازهاي فراواني است. گاه اقبال و ميل و توجه انسان به عبادات فراوان و شديد است و گاه اين ميل كمتر و كم رنگ مي گردد. هر چند كم شدن ميل به عبادت و دعا و معنويات معلول عوامل متعددي است كه به برخي اشاره مي كنيم ولي گاهي اوقات حالت قبض و گرفتگي و بي رغبتي به عبادات براي اين است كه انسان قدر و لذت زمان اقبال و توجه و ميلش به عبادت را بهتر درك كند و متوجه گردد چه نعمتي داشته و ارزش آن را نمي دانسته است.

يعني صفات جلال و جمال الهي انسان رادر ميان امواج قبض و بسط قرار مي دهند تا انسان در اين كشمكش ها رشد يابد و مسير تكامل را بپيمايد.

آن چه در اين ميان مهم و قابل توجه است اين است كه رابطه انسان با خداوند و اولياي پاك او گسسته نگردد و اين ارتباط هر چند كم رنگ همواره برقرار باشد:

گرت هواست كه معشوق نگسلد پيوند

نگاه دار سر رشته تا نگه دارد

همين نگراني و ناراحتي شما گواه است كه اين ارتباط و توجه در شما به فضل الهي وجود دارد و ترس از بريده شدن اين رابطه و احساس خسران و زيان از دوري از معنويات و پيشوايان الهي شما را وادار به نوشتن نامه و طرح اين پرسش كرده است.

براي ادامه ارتباط با كسي بايد اهميت و ارزش آن را درك كرد و از آثار و فوايد و بركات آن آگاه بود. معرفت نسبت به خداوند و امامان معصوم(ع) و به ويژه امام زمان(عج) و پي بردن به ارزش اين ارتباط و آثار آن در دنيا و آخرت رسيدن به سعادت واقعي بايد تقويت اين ارتباط و ادامه آن مي گردد.

بايد با مطالعه پي گير و عميق و استفاده از منابع اصيل و به ويژه كتاب هاي استاد شهيد مطهري و ساير علماي بزرگ و فرهيخته خداوند و اولياي او را عميق تر بشناسيم و با كمال و صفات عالي و فضايل آنها به خوبي آشنا شويم تا نياز به اين ارتباط و ضرورت آن را كه از نياز به آب و هوا و غذا اساسي تر و ضروري تر است را كاملا درك نماييم.

نكته قابل توجه اين است كه معمولا اين زمينه در انسان فطرتا وجود دارد و ميل و رغبت به كشش به سوي معنويات و پاكي در آنها فطري است ولي موانع خارجي مثل توجه بيش از حد به دنيا و تعلقات مادي و غرق شدن در انكار دنيوي و مادي باعث پوشيده شدن اين فطرت خداجو مي گردد و نتيجه آن غفلت و دوري از معنويات مي گردد.

در پايان توصيه هاي زير را كه در بهبود اين ارتباط و تقويت آن مفيد است يادآور مي شويم:

1. ارتباط با دوستان مساعد و صالح و شايسته و همفكر.

2. ارتباط پي گير با مجالس مذهبي و شركت در مراسم مذهبي و روحاني.

3. برنامه منظم و دقيق براي امور معنوي مثل تلاوت قرآن و دعا.

4. دوري كردن از مجالس گناه و قطع رابطه و يا كم كردن آن با افراد غير صالح.

5. خواندن دعاهاي مربوط به امام زمان(عج) و زياد به ياد آن حضرت بودن كه زيادي ياد، محبت محبوب را در دل انسان زياد مي كند.

6. مراقبت از اعمال و كردار و افكار و محاسبه آنها هنگام خوابيدن.

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها