0

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس...

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس...
سه شنبه 19 بهمن 1389  12:33 PM


عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: کسانی که شعار 'نه غزه، نه لبنان' سر می‌دهند، چطور می‌خواهند از مردم مصر و تونس حمایت کنند

جواد جهانگیرزاده، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با خبرنگار «نسیم»، با اشاره به نامه موسوی و کروبی به وزارت کشور جهت برپایی راهپیمای در حمایت از مردم مصر و تونس گفت: این افراد کسانی هستند که مرض توهم میانشان افتاده است و هنوز خود را رهبران جریانات سیاسی در ایران می‌دانند، اما مردم تا کنون آنها را شناخته اند و دیگر حرف‌هایشان بی اهمیت جلوه می‌دهد.

 

 

نماینده ارومیه در مجلس در ادامه افزود:‌امروز اکثر کسانی که به موسوی و کروبی رأی داده بودند، فهمیدند که آنها دچار توهم شده بودن و با این توهم و به راه انداختن اغتشاش یک سال کشور را از اهداف و مأموریت‌های خود عقب انداختند.

وی گفت: مردم کشورمان با بررسی شرایطی که اکنون در کشورهای منطقه وجود دارد بهتر می توانند وجود رهبری آگاه را در کشور احساس کنند.

جهانگیرزاده در انتها اظهار داشت: طرفداران جریان سبز حتی به موضوعات غیرسیاسی مانند هدفمندی یارانه ها نیز حمله کردند تا شاید بتوانند با این کار ضربه ای به نظام وارد کنند، اما با هوشیاری رهبر معظم انقلاب و مردم این توطئه ها خنثی شد.


یا حسین (ع)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها