0

اسامی شهدای دفاع مقدس ( ع )

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

پاسخ به:اسامی شهدای دفاع مقدس ( ع )
جمعه 15 بهمن 1389  8:17 PM

شهيد عبدالرضا عارفي نژاد

تاريخ تولد :1343

نام پدر :محمد

تاریخ شهادت : 2/1/1361

محل تولد :خوزستان /دزفول /كوتيان

طول مدت حیات :18

محل شهادت :كرخه

مزار شهید :گلزارشهداي صفي آباد

نشسته‌ام لب کرخه. هرچند که غروب است اما هوا هنوز گرمايش را حفظ کرده است. دوباره تو پيش چشم‌هايم مجسم مي‌شوي. دوباره تو را مي‌بينم که با لباس روحانيت مقابلم ايستاده‌اي و لبخندي دلنشين لب‌هايت را زينت بخشيده است و من مي‌گويم «عبدالرضا» دوباره مي‌خواهي بروي؟
خاطراتم را براي خودم مرور مي‌کنم. خاطراتي که اين روزها بزرگترين آرزويم را تشکيل مي‌دهند. سال 1343 در کوتيان متولد شدي. من پر از شور بودم و شوق تولد تو اتفاق ويژه‌اي بود که همه چيز را برايم عوض کرد. حالا من خوشحال‌تر از هميشه بودم. بزرگ مي‌شدي و من غرق در لذت گام برداشتن تو مي شدم و تو چشم‌هاي شفافت را به من مي‌دوختي و لب‌هايت مثل گل کوچکي مي‌شکفت. بزرگتر شدي، لباس روحانيت بر تن کردي و آموختي چگونه مبلغ دينت باشي و بعد شدي نمونه‌ي عملي دينت. جنگ شد و تو توانستي به مجلس وعظ و کلاس‌هاي درسي اکتفا کني. کلاس درس بزرگتري را مي‌شناختي که رستگاري را فقط در آن‌جا مي‌ديدي و چه عاشقانه شتافتي به سوي آن کلاس بزرگتر، به سوي جبهه و سنگر شهادت. 18 سالت که بود در عمليات فتح المبين شرکت کردي. 2/1/1361 کرخه برايت پلي شد تا به خدا برسي، تا بروي و در حرم امن الهي ساکن شوي. پيکرت را برايمان به عنوان يادگاري گذاشتي تا زينت بخش گلزار شهداي صفي‌آباد شود و ميعادگاه دلسوختگاني که طلب شفاعت ورد زبانشان شده است.

منبع:كتاب سبك بالان ساحل ها صفحه 30

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها