0

ليست شهداي دفاع مقدس (ش)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ش)
جمعه 15 بهمن 1389  4:29 PM

شهيد محسن شكرخدا

تاريخ تولد :1344

نام پدر :رمضان

تاریخ شهادت : 23/12/1363

محل تولد :خوزستان /دزفول /كوتيان

طول مدت حیات :19

محل شهادت :هورالعظيم

مزار شهید :گلزارشهداي صفي آباد

دلتنگم و به اندازه‌ي همه‌ي آدم‌ها غمگينم. نمي‌دانم چندمين بار است که اين آرزو را مي‌کنم اما انگار دفعه‌ي اولم است که دلم مي‌خواهد جاي هورالعظيم بودم و خاک مقدسش. کاش من جاي هورالعظيم بودم و لحظه‌ي شهادتت دست‌هايت را لمس مي‌کردم. کاش جاي گلزار شهداي صفي‌آباد بودم و تو را، محسن 19 ساله‌ام را در آغوش مي‌کشيدم. کاش جاي همه‌ي هم‌سنگرانت بودم و تو را هزار بار نظاره مي‌کردم. سال 1344 در روستاي کوتيان متولد شدي و همه‌‌مان را غرق در شعف کردي. هيچ‌کس نمي‌دانست اين کودک ظريف و کوچک قرار است مردي بزرگ شود و به همه درس مردانگي و شجاعت بدهد. دوباره به خاطرات تو، دوباره لحظه‌هاي بودنت دوباره اين وصيت‌نامه‌ي تو است که مرا مي‌لرزاند و داغ دلم را تازه مي‌کند. نوشته‌اي سلام بر تو مادر که زينب‌وار مشکلات و مصيبت‌ها را تحمل کردي و سلام بر تو پدر بزرگوار و صابرم، مرا عفو کنيد اگر فرزند خوبي نبودم. مگر مي‌شود از تو ناراحتي به دل داشته باشم؟ چگونه تحمل کنم نبودنت را؟ دل‌تنگي مرا از پاي درآورده است و تنها دلم خوش است به مزاري که در گلزار شهداي صفي‌آباد است و اسم تو روي آن حک شده است.
گفتند 23/12/1363 هنگامي‌که در عمليات بدر بودي در منطقه‌ي هورالعظيم شهيد شدي و آيا هيچ فهميدي که ما عيد آن سال را بي‌تو چگونه گذرانديم؟ قرار است زينب‌وار تمام مصايب نبودنت را تحمل کنم. پس فقط به اين فکر مي‌کنم که انشاالله آن دنيا شفيعم مي‌شوي.

منبع:كتاب سبكبالان ساحل ها   -  صفحه: 70

وصيت‌ نامه

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها