پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ش)
جمعه 15 بهمن 1389 3:55 PM
|
شهيد اكبر شركت
|

|
|
تاريخ تولد :1321
|
نام پدر :
|
|
تاریخ شهادت : 1360
|
محل تولد :اصفهان /اصفهان /-
|
|
طول مدت حیات :39
|
محل شهادت :
|
| مزار شهید : |
اکبر شرکت در سال 1321 در شهر اصفهان چشم به دنيا گشود؛ سه ساله بود که پدر خود را از دست داد و تحت کفالت مادرش پس از تحصيل دوران ابتدايي شغلي انتخاب کرد و به کار پرداخت.
معشوق او اسلام بود. ياد ندارم شبي از خوف خدا راحت بخوابد و نماز شب و راز و نيازش با خالق ترک شود. در دل شب در برف و باران از دورترين نقاط ( حدود يک فرسنگ ) راه ميپيمود تا نماز صبح را با جماعت به جاي آورد و اصلاً اذان و نماز جماعت را بر خود فرض ميدانست.
دعاي کميل و ندبهاش ترک نميشد. در انقلاب گوش به فرمان رهبر و همراه با مردم مقتضاي شغلش ( کمک پزشک ) به ياري مجروحين ميشتافت. شهادت را بزرگترين آرزو براي خود ميدانست. يادم هست چندي قبل در دعاي ندبه از مردم ميخواست که براي برآورده شدن آرزوي او دعا کنند.
سرانجام با اصرار فراوان از طرف بسيج به کردستان اعزام گشت.
پس از چهار ماه به اصفهان براي تجديد ديدار بازگشت و پس از دو ماه، داوطلبانه به جنوب اعزام شد. مدتي در دارخوين ماند هر چند که به علت نياز شديد از شرکت او در حمله جلوگيري شد، اما با اصرار و التماس فراوان تقاضا کرده بود که او را از اين فيض عظمي محروم نگردانند و سرانجام در سال 1360 نامش در سنّ 39 سالگي جزو اولين شهداي فتح بستان ضبط گرديد در حالي که پنج فرزند که بزرگترين آنها 15 سال و کوچکترينشان سه سال دارد، براي ادامهي رسالتش باقي گذاشت.

منبع:مجله پاسداراسلام - تاریخ: 1361/1
|
|
|