0

ليست شهداي دفاع مقدس (ش)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ش)
جمعه 15 بهمن 1389  3:37 PM

شهيد امير شاهوارپور

تاريخ تولد :1343

نام پدر :ميرزااحمد

تاریخ شهادت : 4/10/1365

محل تولد :خوزستان /دزفول /نجف آباد

طول مدت حیات :22

محل شهادت :جزيره سهيل

مزار شهید :گلزارشهداي صفي آباد

شب مي‌شود و من دلم سياه‌‌تر از شب است و نااميد‌تر از هر چه نااميديست. دست‌هايم تو را مي‌جويند و هيچ نصيبشان نمي‌شود و چشم‌هايم مي‌دانند که پيدايت نمي‌کنند اما رها نمي‌کنند جستجوي تو را. سال 1343 متولد شدي. لحظه‌ي تولدت احساس کردم نجف‌آباد مست غرور است از تولد چنين فرزندي، چنين فرزندي که قرار است حماسه‌سازي بزرگ شود. خوبي‌ها را در خود پرورش مي‌دادي و تزکيه‌ي نفس را هيچ‌گاه به دست فراموشي نمي‌سپردي.
زندگي برايت زنجيري بود که مقابل عشق به خدا تکه‌تکه شد و از هم پاشيد. نامت امير بود و سعي در اميري نفست داشتي و چه زيبا موفق شدي. جزيره‌ي سهيل برايت ميعاد‌گاه بود و تو چه زيبا در آن‌جا به ملاقات خدا شتافتي. 4/10/1365 تو 22 ساله بودي و خاک پاک جزيره‌ي سهيل در عمليات کربلاي4 زير گام‌هاي تو احساس غرور مي‌کرد و تو خدايي‌تر از هميشه رسيدن به بزرگ‌ترين آرزويت را لحظه شماري مي‌کردي و بالاخره به آرزويت رسيدي و خود خدا را برگزيدي، چرا که روحت ديگر تاب قفس تن را نداشت و تو چه شورآفرين جسمت را به گلزار شهداي صفي‌آباد سپردي تا وعده‌گاه عاشقاني شود که مشتاقانه بر سر مزارت حلقه مي‌زنند و دست به دعا برمي‌دارند و شفاعت مي‌طلبند.

منبع:كتاب سبكبالان ساحل ها   -  صفحه: 101

وصيت ‌نامه‌

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها