منوچهر داناييطوس در سال 1341 در خانوادهاي مومن و مذهبي در روستاي پل باباحسين از توابع شهرستان خرمآباد ديده به جهان گشود.
وي دوران ابتدايي را در همان روستا سپري نمود و جهت ادامهي تحصيل در مقطع راهنمايي و دبيرستان به شهرستان خرمآباد عزيمت کرد که دوران دبيرستان ايشان با انقلاب شکوهمند اسلامي مقارن گرديد. وي در تمامي مراحل انقلاب حضور مستري داشت.
بعد از به ثمر رسيدن انقلاب و شروع جنگ تحميلي به منظو دفاع از دستاورهاي انقلاب وارد بسيج شد و دورهي آموزشهاي رزمي را در بسيج شهرستان خرمآباد پشتسر گذاشت.
وي سپس به استخدام ژاندارمري ( سابق ) درآمد و پس از کسب درجهي گروهبان دومي دورهي تخصصي خود را در شهر بندر انزلي گذراند و بدينوسيله موفق به اخذ مدرک تکنسين موتوري گرديد. سرانجام در خردادماه سال 1361 به جبهههاي حق عليه باطل اعزام شد.
منوچهر دو مرتبه بر اثر شليک توپخانهي دشمن مجروح گرديد و در سال 1365 در عمليات رزمي زبيدات ناپديد شد که پس از گذشت نه ماه توسط هلال احمر جمهوري اسلامي ايران خبر اسارت او اعلام گرديد و بعد از هشت ماه از آن واقعه توسط سازمان هلال احمر خبر آورده شد که او به همراه چند تن از همرزمانش در زندانهاي عراق به شهادت رسيدهاند.