0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد
پنج شنبه 11 خرداد 1391  6:02 PM

نقل قول architect0811

با تشکر فراوان از جناب nikbakht

خیلی ممنون که تاپیک منو در تالار قرار دادید خیلی از دستتون ناراحت بودم که همه ی تاپیکای منو حذف کردید احساس میکردم دشمن خونیم هستید

سوالم این که چطوری میشه یه مطلب رو در ادامه ی مطلب کاربر دیگه گذاشت شرمنده بلد نیستم

سلام . کاربر گرامی باور بفرمائید هیچ کدام از مطالب شما حذف نشده اند ، این برای دهمین بار. مجدد به خدمتتون عرض می کنم، بعد از باز کردن تالار گفتگو، انتهای صفحه شماره های می بینید که مثل شماره صفحه کتاب می ماند، روی هر کدام که کلیک کنید به همان صفحه منتقل می شوید. وقتی مطالب جدید در تالار گذاشته شود، مطالب قدیمی تر به عقب می روند منظورم همان صفحات قبلی (2، 3 ، 4،...). شما روی 3 یا 4 کلیک کنید، همه مطالبتون را خواهید یافت. البته در صورتی که نظری (یا پاسخ) به مطالب شما داده شود، آن مطلب مجدد به صفحه اول منتقل می شود (مطالب جدیدتر در صفحه اول قرار دارند و هر چه قدیمی تر شوند، به صفحات بعدی می روند). 

برای اینکه مطلبی را در ادامه مطلب کاربر دیگر گذاشت،

بعد از باز کردن تاپیک مورد نظر گزینه پاسخ را بزنید و بعد از قرار دادن مطلبتان، روی گزینه ارسال کلیک کنید. مثل همین جا که شما نظر یا سوال خود را ارسال می فرمائید. کار سختی نیست. انشاالله بزودی کامل مسلط می شوید.

تشکرات از این پست
architect0811
دسترسی سریع به انجمن ها