پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد
پنج شنبه 3 فروردین 1391 11:04 AM
با سلام.
ببخشین من فکر می کردم تالار گفتگو آزاد شامل مذهب و دین هم می شود.چون زیر تالار آن نوشته شده (در مورد هر چیز در این قسمت صحبت کنید) ...
احساس کردم جای مطالب دینی خالیست, وگرنه برا من که مشکلی که نداشت این پست هارو در تالارهای مذهبی میذاشتم. در ضمن چند تا از پست هایی که گذاشتم رو پست ویژه کردین !!!اگه بی ربط بوده به تالار شما و مفید نیستن ویژه اش نکنید.
به هر حال با تشکر ....
با سلام و تبریک سال نو به شما
یک چند روزی مدیر تالار گفتگوی آزاد و همچنین اقتصاد(nikbakht88) به دلیل اینکه فرصت کافی برای مرور تالارهای خود ندارد، بنده در خدمت هستم.(موقتا)
بنده با احترام مدیر تالار و نظر ایشان(nikhbakht88) و شما ،نظر شخصی خودم رو عنوان می کنم
تالار گفتگوی آزاد شامل تمامی عناوین می شود من جمله دین و مذهب، منوط به اینکه طبقه فرمایش شما در مورد آن صحبت شود.
کاربران سوالات خود را در این تالار عنوان می کنند در صورت صلاح دید مدیر، این موضوع ویژه شده و کاربران دیگر در مورد موضوع مطرح شده نظر خود را عنوان می کنند.
از نظر من تالار گفتگوی آزاد یعنی این.
در طول این مدت کوتاه، نیز این تالار را با موارد بالا اداره خواهم کرد.
به جهت احترام به مدیر تالار و نظرات ایشان مباحث ویژه شده در جای خود باقی خواهد ماند. تا بعد از بازگشت مجدد ایشان در مورد مباحث تصمیم گیری کنند.
در طول این مدت نیز صرفا به رعایت طبقه بندی مطالب،تکراری نبودن مطالب و قوانین کلی نظارت خواهم کرد و یا احیانا اگر مطلبی مناسب برای ویژه شدن باشد ، ویژه خواهد شد.
از شما هم خواهش دارم برای هر چه بهتر انجام دادن این امر با نظرات و پیشنهادات خودتون منو کمک کنید.
با تشکر و احترام