0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد
دوشنبه 27 شهریور 1391  11:52 AM

نقل قول bivafa

سلام

جناب نیکبخت فرصتی که برای تاپیک های ویژه ویژه کردی خیلی زیاد هستااااااا

مخصوصاً آنهایی که تا اخر مهر مهلت تعیین کردی!!surprise

به هر حال موضوعات روز و جدید میاد و اگه قرار باشه موضوعات قدیم انقدر طولانی به طور ویژه ویژه باقی بمونه به نظرم زیاد صورت خوشی نداره! 

نظر من اینه که یه تاپیک در بهترین حالتش 15 روز ویژه ویژه بمونه! حالا باز نظر شما مقدم تره.

و مورد بعد اینکه این پست را غیر فعال کنید. زیرا تاپیک مربوط به جدول امتیازات است و بهتره فقط جدول امتیازات درون اون قرار بگیره.

سلام و تشکر

نظر همکارم در این زمینه مهم است چون ایشون قرار است این زحمت امتیاز دهی را تقبل فرمایند. اگر مشکلی نبود، این فرصت را کمتر می کنم اما باور بفرمائید مجددا اعتراض می شود که چرا فرصت کمی  برای اینگونه تاپیک ها در نظر گرفتید و از این حرفها. تا الان باید متوجه سلایق و نظرات مختلف کاربران شده باشید. هر اقدامی معترض و موافقی دارد و اجبارا بعد از دسته بندی کردن آنها باید تصمیم گیری کرد. تا واکنش سایرین چی باشد!!

در مورد پست مذکور، چند روز پیش چنین اتفاقی افتاد، تذکر دادم و بعد حذف کردم. مجددا چنین خطایی از کاربر دیگری سر زد. خواستم چند روزی جلوی چشم کاربران باشد که این اشتباه تکرار نشود. الان حذفش می کنم ولی مطمئن باشید چند روز بعد دوباره همین آش و همین کاسه است!!

موفق باشید.

تشکرات از این پست
bivafa mehdi0014 nargese_montazer
دسترسی سریع به انجمن ها