0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد
دوشنبه 16 مرداد 1391  2:44 PM

نقل قول nikbakht88

نقل قول bivafa

جناب بی وفای اصل!!

(اون پستتون هم که کنجکاو شده بودید نمیشد توی تاپیک جواب داد! اگر میخواستم باید خصوصی جوابتون رو میدادمwink)

شما که شبها توی راسخون هستید و کنجکاوهامون خوابیدن، پس می تونید در همین  تالار انتقادات دلیل را بنویسید و بلافاصله آنرا ویرایش کنید. در صورت همچنان منتظرم.

به این نتیجه رسیدم که امتیازات را علنی کنم. اما امیدوارم این تهمت زده نشود که حق و نا حق کردی!! چون واقعا با ملاکهای خاصی امتیازات ارائه شده. 
در مورد امتیازات شما هم تلاش خود شما بوده!! این طرح فرصت مناسبی برای امثال شما است که امیدوارم از دست ندهید.
آنچه باعث خوشحالی بنده می شود، کشف استعداد های راسخونی های عزیزمان است، که انشاالله محقق گردد.

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما

سلام

بی وفای اصل دیگه چه صیغه ای هست؟!!laugh

آره این کار را هم میشه کرد اما اگه مثل بعضی جاهای سایت گیر کرد و ویرایش نشدضایع میشم میرهindecision خواستیم به قول آرچیتکت گولت بزنیم که ایشون دست نقشه مارو بر ملا کرد:)))))

در ضمن من اگه موضوع رو بگم دلم میخواد جوابش رو هم از شما بشنوم! پس شما هم زحمت بکشید و بیایید با یه پست ویرایش در یکی از تالارها تحت مدیریتم این کار رو کنید!wink

نه جناب کسی بر شما تهمت نمیزنه! شما مدیر هستی و هر تصمیمی که گرفتی قابل احترامه و کسی نمیتونه حرفی بزنه! منتها چون بر اساس معیارهای کیفی(و نه کمی) امتیاز میدید کارتون دشواره و باید نهایت دقت را داشته باشید.

راستی این امتیازات ظاهرا! هنوز به من اضافه نشده! قراره اضافه بشه؟

ممنون  طاعات شما هم قبول باشه.یا علی

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

تشکرات از این پست
nikbakht88
دسترسی سریع به انجمن ها