پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد
شنبه 24 تیر 1391 9:26 PM
نقل قول architect0811
نقل قول bivafa
جناب نیکبخت دوس دارم اگه موافق باشید یه لینکی برای ارتباط جدای از راسخون بهَم بدیم ،اگر مایل بودید اینجا یا در تالار اعلانات پستی بگذارید و بعد ویرایشش نمایید تا به ایمیلم ارسال بشه،ضمن اینکه دیگه اینجا قابل نمایش نیست.
چرا کاری از بنده می خواید که در معذوریت قرار بگیرم؟ قبلا از یکی از مدیران سابق راسخون (مدیر تالار قرآن) ایمیلی گرفتم و در ارتباط بودیم، خیلی وقته از ایشون خبری ندارم و جوابی هم دریافت نکردم و چون بی مرام نیستم، جز عذاب چیزی برام نمونده. سر همون قضیه آدرس ایمیلم را هم عوض کردم که خاطراتشون آزارم ندهند. پس اصرار نفرمایید.
-----------------------
سلام جناب نیکبخت!
ببینید چه احترامی برای شما و تالار تحت مدیریتتان قائلم که قبل از اینکه برم سروقتِ صندلی داغ آمدم اینجا و به طور کامل یه سرکی به تمامی تاپیک ها کشیدم
و اما در توضیح قسمت مشخص شده ی بالا......جناب نیکبخت مگه یه راه ارتباطی این چیزها رو داره؟ ارتباطمون در راستای کاری که میتونه خیلی سازنده باشه، در راستای بحث های دیگه هم میتونه باشه! قبول کنید که خیلی چیزها رو نمیشه اینجا گفت! در ضمن شما به نام کاربری من که "بی وفا" هست توجه نکنید، اتفاقاً خیلی هم باوفا هستم و خودم هم اصلاً از بی مرام بودن خوشم نمیاد!
حالا باز هم هرطور خودتون مایل هستید، اما دلم میخواست این لینک ارتباطی برقرار بشه!
مؤید باشید
سلام خدمت دو بزرگوار
خدارو شکر که میدونه کی رو زن بیافرینه کی رو مرد
جناب bivafa فکر کنم اگه الان رفته بودید خواستگاری با این همه اصرار بله رو گرفته بودید اما جناب نیکبخت ناز دارن ................
بقیه شو جرات نمیکنم بنویسم
من کمی به هوش شما امید دارد که به سایر کاربرا ندارم البته نه این اینکه آی کیوتون در حد عالی باشم ولی بد نیست
ببین جناب بی وفا چه کار کردید هرچه میخواهد دل تنگمان میگوییم
الان جناب مدیر اینو بخونن مطمئن هستم که میگن عجب بچه پررویی