پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد
شنبه 24 تیر 1391 1:38 PM
سلام
صبحتون بخیر و خوشی البته شاید اینو ظهر بخونید
ان شاءالله همگی آغازگر هفته ای پر از نشاط و شادی و سلامتی و بدون اشتباه و خرابکاری باشیم از جمله من , و همچنین به قول جناب bivafa پر پول
یه سوال داشتم
راجع به قرار دادن تاپیک املاء و اینکه چیز جذابی از آب در بیاد نیاز به راهنماییتون دارم.
یکی از چیزایی که به ذهنم رسید اینکه هرکس چند خطی بنویسه که حاوی غلط های املایی باشه و البته کلمات به کار رفته در اون سخت باشه و نفر بعدی اونو تصحیح کنه و برای اینکه تاپیک ادامه داشته باشه اونم واسه نفر قبلی یه متن خیلی کوتاه که غلط های املایی آگاهانه درون به کار رفته رو بزاره تا نفر بعدی هم اونو تصحیح کنه
اما انگاری خیلی جالب به نظر نمیرسه
یه مورد دیگه ام مثلا میتونیم دو سه خط انگلیسی منظورم همون فینلیشه بزاریم و نفر بعدی هم املاء فارسی اونو بنویسه که در این صورت فارسی را پاس نخواهیم داشت
یا اینکه تاپیکی باشه که به فعالیت کاربرا نیاز نباشه و هر روز 10-15 تا کلمه با معنی قرار داده بشه و صرفا برای مطالعه که این هم خیلی کاربردی نیست چون اگه یادتون باشه یکی از کاربرا بعد از خوندن تاپیک غلط های املایی غلط داشت
پایان چرندیات
سلام و تشکر.
با وجود تاپیک "جمله بسازید" بنظرم موقتا این تاپیک ایجاد نشود. علاوه بر اینکه ظاهرا پیشنهادات ارائه شده (جناب عالی) در این زمینه هم خیلی جذاب نیستند و فعلا هم ایده جذاب که خیلی وقت گیر نباشد و انگیزه مشارکت را بالا ببرد، ندارم.
از پیگیری شما کمال تشکر را دارم.