پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد
شنبه 24 تیر 1391 1:36 PM
سلام
یا اینکه تاپیکی باشه که به فعالیت کاربرا نیاز نباشه و هر روز 10-15 تا کلمه با معنی قرار داده بشه و صرفا برای مطالعه که این هم خیلی کاربردی نیست چون اگه یادتون باشه یکی از کاربرا بعد از خوندن تاپیک غلط های املایی غلط داشت
پایان چرندیات
سلام ! این مورد آخری که گفتید یکی از کاربرا ...،منو گفتید دیگه!؟!؟

باید خدمتتون بگم که به نظر زیاد غلط های املایی مهم نیست! نه که مهم نباشه، از این لحاظ میگم که با توجه به سن و سال اکثریت کاربران انتظار میره که خودشون متوجه غلط هایشان بشوند و یا نهایتاً کاربران دیگر در صورت مشاهده غلط های فاحش به وی تذکر بدهند و صحیح کلمه را بگویند!
راستی........یه روش خوب که برای درست نویسی و جلوگیری از خطای املایی خودم به شخصه بکار میبرم........کلماتی که در مورد برخی حروف آنها شک دارم به هر نحوی که خودم فکر میکنم صحیح است و یا بصورت همراه با کلمه ای دیگر که تشکیل یک اصطلاح را میدهند، در گوگل سرچ میکنم! گوگل معمولاً در نتایج جستجو کلمه ی با حروف صحیح را به ما میدهد! مثلاً من فکر میکنم که کلمه ی "غلط" بصورت "قلط" نوشته میشود.....برای یافتن پاسخ صحیح و اطمینان میام و "قلط" را داخل گوگل میزنم بعد میبینم که تقریباً تمام نتایج گوگل با "غلط" آورده شده!! بدین ترتیب صحیح آن را متوجه میشوم! ضمن اینکه خود گوگل گاهی سوال میپرسه که آیا منظور شما از جستجوی کلمه "غلط" بوده است؟!
دوستان اگه کمی با این سیستم کار کنید یاد میگیرید و خیلی هم کمکتون میکنه! من که جواب گرفتم.
bivafa_rasekhoon@yahoo.com