0

نمايش عروسكي "با من دوست مي‌شوي " به روي صحنه مي‌رود

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

چهارشنبه 13 بهمن 1389  9:16 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در گراميداشت دهه فجر؛

خبرگزاري فارس: در گراميداشت سي و دومين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي اعضاي دختر مركز فرهنگي هنري كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان دهگلان نمايش عروسكي " با من دوست مي‌شوي " را به روي صحنه مي‌برند.

سرپرست كانون كودكان استان كردستان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج با بيان اينكه اين نمايش براي گروه‌هاي سني "الف " و "ب " اجرا مي‌شود، گفت: عروسك‌گردانان اين نمايش كه داستان آن اشاره به وفاداري به دوستان قديمي دارد، اسرا مجنوني، سنا شكري و هانا غريبي هستند.
سهيلا شيخي با بيان اينكه اين نمايش شاد موزيكال كودكانه شور و نشاط را در جشن‌هاي پيروزي انقلاب افزايش مي‌دهد، افزود: بهره‌گيري از هنر نمايش عروسكي به عنوان يك واسطه اثرگذار تربيتي براي شناخت كودكان از توانايي خود و آماده كردن بستري براي ظهور استعدادها از جمله اهداف اجراي اين نمايش عروسكي است.
شيخي افزود: ايجاد تصورات و باورهاي اخلاقي در فضاي پرنشاط و اثرگذار نمايش، كسب مهارت با هدايت مربي براي ايجاد حس ارزشمند بودن، فراهم كردن فضاي لازم براي ايجاد خلاقيت و كسب تجربه و انتقال مفاهيم با زبان غيرمستقيم هنر نمايش و تقويت فعاليت‌هاي گروهي به عنوان راهي براي سلوك اجتماعي و يادگيري از طريق همياري از ديگر اهداف اجراي نمايش‌هاي عروسكي است.
سرپرست كانون كودكان استان كردستان با يادآوري اين مطلب كه كودكان منشأ پيشرفت‌هاي علمي جامعه در آينده خواهند بود، اظهار داشت: يكي از هدف‌هاي اصلي كانون كشف و پرورش استعدادهاي بچه‌هاست و اين امر در فضاي نمايش عروسكي محقق مي‌شود.
شيخي همچنين به ابعاد اجتماعي نمايش عروسكي اشاره كرد و افزود: بچه‌ها در جريان اجراي يك نمايش با هم زندگي مي‌كنند و خوب زندگي كردن و به خاطر هم و براي هم گذشت كردن و مهرباني را تمرين مي‌كنند.
سرپرست كانون كودكان استان كردستان با بيان اينكه خاطره اجراي يك نمايش توسط كودكان، تا سال‌ها در ذهن آنها مي‌ماند، افزود: ما بايد در كنار تكنيك به مضمون نمايش‌ها هم به صورت جدي توجه و حساسيت نشان دهيم.
شيخي با بيان اينكه دوره نوجواني يكي از پرفراز و نشيب‌ترين دوران زندگي هر فرد است، افزود: شناخت هويت، درك هستي، شناخت جايگاه اجتماعي و شكل‌گيري اهداف در مقطع كودكي روي مي‌دهد و نوجوان نخستين گام‌ها را در تكامل شخصيت خود برمي‌دارد.
انتهاي پيام/خ20/ع

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها