سالاد روس یا الویه روش دوم
چهارشنبه 13 بهمن 1389 2:10 PM
مواد لازم :
سیب زمینی پخته 1 فنجان
لوبیا سبز 0.5 فنجان
نخود فرنگی 0.5 فنجان
لبو 0.5 فنجان
نعناع 0.25 فنجان
ترخون 0.25 فنجان
جعفری ساطوری شده 0.25 فنجان
كالباس 2 فنجان
سس مایونز 1 فنجان
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
سركه 3 قاشق سوپخوری
خیار شور 0.5 فنجان
فلفل قدری
نمك قدری
طرز تهیه :
سالاد روس یا اولیویه را با انواع سبزیجات و گوشتهای پخته میتوان تهیه نمود اما باید دقت كرد اندازه های آن متناسب با هم باشند .
سس مایونز را با سركه , روغن زیتون , نمك , فلفل , نعناع , ترخان و جعفری خرد شده مخلوط میكنیم سایر مواد آماده شده را داخل این سس می ریزیم و بهم میزنیم آنگاه سالاد را در دیس میریزیم و اطراف آنرا با برگ كاهو و حلقه های گوجه فرنگی و خیارشور تریین میكنیم , ممكن است سالاد را در گوجه فرنگی های یك اندازه كه سر آنرا برداشته و داخل آنرا خالی كرده ایم پر كنیم و مطابق شكل تزیین كنیم .
سالاد روس یا سالاد اولیویه با تزیین ژامبون یا كالباس
سالاد روس یا سالاد اولیویه را در ظرف گردی می ریزیم روی آنرا صاف میكنیم بعد قطعات ژامبون یا كالباس را بشكل قیف لوله میكنیم و داخل آنرا كمی جعفری خرد شده با خیارشور خرد شده میریزیم , بعد با سس مایونز در قیف آنها را پر میكنیم و روی سالاد بشكل شعاع می چینیم و روی آنرا با زیتون هسته گرفته كه كمی سس مایونز مایده ایم تزیین میكنیم , برای تزیین لوله های ژامبون یا كالباس اگر بخواهیم سس مایونز غلیظ تر شود و بهتر شكل گیرد 2 تا 3 قاشق سوپ خوری سس مایونز را با 2 تا 3 عدد زرده تخم مرغ پخته شده سفت و رنده شده مخلوط میكنیم و خوب هم میزنیم تا كاملا نرم و لطیف شود بعد در قیف میریزیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای 4 تا 6 نفر کافیست
عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)