0

اي مقتدر

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

اي مقتدر
سه شنبه 12 بهمن 1389  8:11 PM

اي مقتدر

اي مقتدر
اي مقتدر و اي تواناي دانا
اي زاهدان را معين، اي سالكان را مونس، اي عارفان را ياور، و اي عاشقان را معشوق، اگر كسي نداند، تو خوب مي‌داني، اگر كسي نبيند، تو خوب مي‌داني، اگر كسي نشنود، تو خوب مي‌شنوي كه قلبم، روحم، جانم، زبانم، چشمم و گوشم، و تمام اعضاي وجودم را نثار كسي خواهم كرد كه همه جن و انس، افلاكيان و خاكيان، سالكان و عارفان و زاهدان و عاشقان همه و همه در رسيدن به يك لحظه وصل او خواب و راحتي را براي خود حرام نموده و لسانشان را به ذكرش مأمور كرده و قلبشان را به حب او اطمينان بخشيده‌اند، او كيست؟! جز مولاي اعظم، سيداكرم، هادي اعلم، حضرت غفار و ستار، رزاق و علام، رب الارباب الله جل جلال و عم لواله و عظم شانه.مگر كسي جز او لياقت اين صفات را دارد؟ كه بشر فداي او شود كسي كه انبياء فداي او شدند.كسي كه رسول خاتم (ص) و اهل بيتش، هم‌چون سيدالشهدا (ع) قرباني براي او شدند و راه او را به زندگي در زير استبداد ترجيح دادند.
پس اسماعيل قرباني نشد، تا تاريخ تنها حسين (ع) را در كنار اكبر (ع) سراغ داشته باشد، آتش ابراهيم را نسوزاند، طناب دار عيسي را نشناخت تا تنها پيكر سيدالنبي (ص)،‌ امام مجتبي (ع) بعد از شهادت تيرباران شود. كسي به يعقوب (ع) سنگ نزد، كسي خاكستر بر سر موسي (ع) نريخت، كسي شكمبه شتر را در حال عبادت بر گردن عيسي (ع) نيانداخت تا تنها پيامبر خاتم (ص)بگويد:«هيچ پيغمبري (ص) به اندازه من در امر رسالت اذيت و آزار نشد»، هيچ فرزند پيغمبري براي برپائي آئين جدش جان خود و جوان خود را فدا نكرد و اهل‌بيت (ع)خود را در چنگال دشمنان به اسارت نيانداخت تا تنها حسين (ع) مصباح الهدي و سفينه‌النجاه شود.
بسوزان هر طريقي مي‌پسندي
كه آتش از تو و خاكستر از من
بكش چون صيد در خونم بغلتان
تماشا كردن از تو، پرپر از من

منبع: يادنامه شهيد

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها