0

كرامات امام زمان (عج)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:كرامات امام زمان (عج)
سه شنبه 12 بهمن 1389  7:40 PM

گر طبيبانه بيايي...

آيت‌الله مرعشي نقل مي‌نمودند:
در زيارت عسكريين (مرقد مطهر حضرت امام هادي (عليه‌السلام) و امام حسن عسكري (عليه‌السلام) در سامرا) و در جاده‌ي منتهي به حرم سيدمحمد (ع) (از فرزندان امام هادي (عليه‌السلام))، راه را گم كردم و در اثر تشنگي و گرسنگي زياد و وزش باد، از زندگي مأيوس شده و غش كرده و بي‌هوش روي زمين افتادم. پس از مدتي ناگهان چشم باز كرده، ديدم سرم در دامن شخص بزرگواري است. ايشان به من آب خوش‌گوارايي داد كه مانندش را در شيريني و گوارايي در مدت عمر نچشيده بودم و بعد از سيراب كردنم، سفره‌اش را باز كرد (در ميان سفره دو يا سه عدد نان بود) كه از آن نيز خوردم. سپس اين شخص كه با لباس اعراب بود، فرمود: «سيد! در اين نهر برو و بدن را شست‌وشو نما»
گفتم: «برادر، اين‌جا نهري نيست! نزديك بود از تشنگي بميرم. شما مرا نجات داديد.» آن مرد عرب فرمود: «اين آب گواراست» با گفته‌ي او نگاه كرده، ديدم نهر آب باصفايي است. تعجب كرده و با خود گفتم:‌ «اين نهر نزديك من بود، در حالي كه مي‌خواستم از تشنگي بميرم؟!»
در ادامه فرمودند: «اي سيد قصد كجا داري؟»
گفتم: حرم مطهر سيدمحمد (عليه‌السلام)
فرمودند: «اين حرم سيدمحمد است.» نگاه كردم، ديدم در زير بقعه‌ي سيدمحمد قرار داريم و حال آن‌كه من در قادسيه گم شده بودم و مسافت زيادي بين آن‌جا و بقعه‌ي سيدمحمد است.
از فوايدي كه مذاكره با آن عرب در اين فرصت نصيبم شد، اين‌هاست:‌
_ تأكيد بر تلاوت قرآن شريف و انكار شديد بر كسي كه قائل به تحريف قرآن است.
_ تأكيد بر نهادن عقيقي كه نام‌هاي مقدسه چهارده معصوم (عليهم‌السلام) بر آن نقش بسته شده، در زير زبان ميت.
_ تأكيد بر احترام به پدر و مادر (زنده باشند يا مرده).
_ تأكيد بر زيارت بقاع مشرفه‌ي ائمه (عليهم‌السلام) و اولاد آن‌ها و تعظيم و تكريمشان و زيارت صالحان و علما.
_ تأكيد بر احترام ذريه‌ي سادات.
و به من فرمودند: «قدر خود را به خاطر انتسابت به اهل‌بيت (عليهم‌السلام) بدان و شكر اين نعمت را كه موجب سعادت و افتخار زياد است، به جاي آور»
_ تأكيد بر خواندن قرآن و نماز شب.
و فرمودند: «اي سيد! تأسف بر اهل علمي كه عقيده‌شان انتساب به ماست، و لكن اين اعمال را ادامه نمي‌دهند.»
_ تأكيد بر تسبيح حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله عليها)
_ تأكيد بر زيارت سيدالشهدا از دور و نزديك.
- تأكيد بر حفظ خطبه‌ي شقشقيه اميرالمؤمنين (عليه السلام) و خطبه‌ي عليا مخدره‌ زينب كبري (سلام‌الله‌عليها) در مجلس يزيد.
_ و... .

آيت ‌الله مرعشي راوي:  

منبع:    پايگاه اطلاع رساني http://www.alghaem.org     

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها