0

كرامات امام زمان (عج)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:كرامات امام زمان (عج)
سه شنبه 12 بهمن 1389  7:29 PM

خط سبز

در تمام زندگيم ارادتي خاص به حضرت بقيه‌الله (عج)‌داشتم و همواره در سختي‌ها، متوسل به حضرت (عج) مي‌شدم. در همان اوايل طلبگي من، آقا روح‌الله اصفهاني از اصفهان به قم سفر نمودند و عده‌اي از روحانيون و علما‌ را بسيج كردند تا عليه رضا شاه قيام كنند؛ ولي مرحوم آيت‌الله حائري اين كار را به صلاح حوزه نمي‌دانستند و موافق نبودند. طلاب نيز نمي‌دانستند چه كار كنند. لذا به حضرت حجت (عج) متوسل شدم كه در اين اوضاع وظيفه‌ي من چيست؟ آيا از آيت‌الله حائري تبعيت كنم؟ يا دنبال آقا روح‌الله اصفهاني بروم؟
ماه مبارك رمضان بود؛ ظهر در مدرسه‌ي فيضيه خوابم برد. در عالم رؤيا خواب ديدم: در آسمان يك تابلو سبز رنگي، شبيه به نئون، روشن است و با خط سبز بر آن نوشته شده: «و اذا ظهر عليكم اليدع فعليكم يالشيخ عبدالكريم».
هنگامي‌كه براي شما مسئله‌ي تازه و جديدي اتفاق افتاد، بر شما باد كه به حاج شيخ عبدالكريم رجوع كنيد. يك‌باره از خواب بيدار شدم. در آن جريان از حاج شيخ عبدالكريم پيروي كردم. اتفاقاً حاج آقا روح‌الله اصفهاني هم كاري از پيش نبرد و سياست حاج شيخ در آن مقطع زماني باعث حفظ حوزه‌ي علميه شد، چرا كه رضاخان قصد از بين بردن حوزه را داشت.

آيت ‌الله العظمي گلپايگاني راوي:  
   منبع:    پايگاه اطلاع رساني www.jamkaranqom.ir

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها