0

كرامات امام زمان (عج)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:كرامات امام زمان (عج)
سه شنبه 12 بهمن 1389  7:22 PM

اگرشفادهد

آيت‌الله كاشاني فرمودند: شخصي به نام نوروزي به من نقل كرد پسرم مريض شد. وقتي دكتر بردم گفتند سرطان است. چندين دكتر مراجعه كردم، همه گفتند درد ايشان درمان ندارد. ناچار پسرم را به انگلستان بردم؛ تا آن‌جا هم بعد از چند روز آزمايش و عكس‌برداري همين تشخيص را دادند و گفتند‌ اگر عمل هم بكنيد، فايده ندارد.
بارها به خدا عرض كردم كه خدايا اين همه ثروت را كه به من عنايت فرموده‌ايد، از من بگير؛ فقط اين يك پسر را براي من نگه دار. عاقبت پسرم را از بيمارستان انگلستان مرخص كردم، سوار هواپيما شديم به طرف تهران. در حالي‌كه سرم دستش بود و از شدت درد ضعيف و رنجور شده بود، يك نفر در هواپيما به من گفت اين مريض را چرا اين‌جا آوردي، گفتم كجا ببرم؟ گفت: مسجد مقدس جمكران. اين‌جور مريض‌ها را بايد صاحب‌الزمان شفا بدهد؛ من در همان هواپيما نذر كردم كه اگر خداوند پسرم را شفا دهد، يك بيمارستان به نام مسجد مقدس جمكران بنا كنم. شروع كردم در هواپيما با امام زمان (ع) راز و نياز كردن؛ عرض كردم اي پسر فاطمه به حق فاطمه زهرا (ع) به اين پسر شفا عنايت فرما.
در همين حال بودم كه يك مرتبه پسرم از خواب بيدار شد و گفت بابا به من انار بده. گفتم چشم تهران براي شما انار مي‌دهم. بار دوم از خواب بيدار شد و گفت بابا به من بيسكويت بده. معلوم شد كه در خواب ديده سيد بزرگواري براي ايشان انار آورده و فرموده شما خوب شديد سرم را بيرون بياوريد. چون تهران رسيديم سرم را از دست ايشان بيرون آوردم ديدم حالش خيلي خوب است. چند روز در تهران مانديم، به دكترها مراجعه كردم؛ آزمايش و عكس‌برداري گفتند پسر شما سالم است. چون قبلاً ديده بودند گفتند اين فقط معجزه بود كه خداوند از صاحب‌الزمان و مسجد مقدس جمكران ايشان را شفا داده.
ضمناً آقاي نوروزي هر هفته شب چهارشنبه به مسجد مقدس جمكران مي‌آيد.

آيت‌الله کاشاني راوي:  
   منبع:    پايگاه اطلاع رساني قادر  

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها