0

كرامات امام زمان (عج)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:كرامات امام زمان (عج)
سه شنبه 12 بهمن 1389  7:19 PM

استغاثه به حضرت در بيمارستان!

حاج‌شيخ جعفر ابراهيمي سرباز امام زمان عليه‌السلام نقل كردند:
« حدود سه سال پيش فرزندم به نام " احسان ابراهيمي " صبح زود راهي مدرسه مي‌شود. چون منزل ما نزديك خط قطار بود، ايشان به واسطه‌ي باد قطار مجروح و بيهوش شد. او را به " بيمارستان نكوئي " قم برديم. دكتر معالج او هر چه كوشش كرد، به هوش نيامد تا اين‌كه بيهوشي او بيست و پنج شبانه‌روز طول كشيد و ما هم خيلي ناراحت بوديم.
در اين مدت، بنده با همسرم شب‌هاي چهارشنبه به جهت توسل به حضرت ولي‌عصر _ ارواحنا فداه _ به مسجد جمكران مي‌رفتيم. يكي از شب‌هايي كه رفته بوديم، جداً از آقا خواستيم كه توجهي نمايند بچه‌ام به هوش بيايد. به منزل آمديم. در همان شب، خواب ديدم كسي به من گفت: « اگر مي‌خواهي بچه‌ات به هوش بيايد، برو كنار تخت او و سه مرتبه بگو يا صاحب‌الزمان عليه‌السلام تا بچه‌ات به هوش بيايد و چشم باز كند. »
صبح چهارشنبه اول وقت بالاي تخت بچه رفتم ديدم هنوز به هوش نيامده است. ايستادم و سه مرتبه نام مقدس آقا امام عصر عليه ‌السلام را بردم. يك مرتبه ديدم هر دو چشم بچه باز شد. او را به اسم صدا زدم، ديدم تبسم كرد.
طوري اين بچه حالش بهبود پيدا كرد كه بعد از ظهر آن روز كاملاً ما را شناخت و روز بعد او را آورديم منزل و من متوجه شدم از اثر توسل به آقا امام زمان عليه‌السلام بود كه بچه‌ام بهتر شد و شفا پيدا كرد.
درود و سلام بر امام و ولي ما حضرت حجة‌بن‌الحسن (عج)

حاج‌شيخ جعفر ابراهيمي راوي:  
   منبع:    پايگاه اطلاع رساني صالحين     

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها