0

اين پدران ماشاءا... دارند!

tala2207
tala2207

اين پدران ماشاءا... دارند!
یک شنبه 17 آبان 1388  4:42 PM

در اين دنياي پهناور آدم هاي عجيب زيادي وجود دارند که ممکن است همه را با کارهايشان شگفت زده کنند...

اما بعضي، کارشان از ساختن شگفتي هم گذشته و نمي توان صفتي بر ايشان پيدا کرد. در اين سال ها که همه به دنبال صرفه جويي و ساختن يک زندگي کم خرج اند، پدراني هم هستند که نه تنها به اين موضوع علاقه اي ندارند، بلکه به کلي قانوني جديد وضع کرده اند و در فکر ساختن يک ارتش از سربازان هم خون هستند!

با هم در اين گزارش به پدراني مي پردازيم که از نظر تعداد فرزندان، بي رقيب هستند و شايد تا مدت ها هم کسي نتواند با آنان رقابت کند.

$هنگ پسران

«محمد صالح المولا» 58 ساله که در روستاي ابياض سوريه زندگي مي کند، 42 پسر داد و نه تنها از اين موضع ناراحت نيست، بلکه در آروزي جشن تولد يکصدمين فرزند مذکورش است!!

اين مرد سوري چندي قبل در جشن يک سالگي چهل و دومين پسرش گفت: «خيلي خوشحالت ام که خداوند پسران زيادي به من داده است. اميدوارم روزي برسد که تولد يکصدمين پسرم را جشن بگيرم. در آن روز ديگر آرزويي ندارم و مي دانم که پسران ام جاي مرا خواهند گرفت».

اين مرد، زن هاي فراواني دارد و بسيار ثروتمند است. جالب اين که همه پسران او که ازدواج کرده اند نيز بچه هاي زيادي دارند و به خوبي راه پدر را ادامه مي دهند...!

$سوپر من واقعي اينجاست

اکنون «دعد محمد مراد عبدالرحمان» شهروند تک پاي اماراتي که پدر 80 فرزند است، در اين زمينه رکورد دار به شمار مي آيد.

اين مرد 60 ساله که 15 همسر دارد، به منظور رسيدن به آرزوي خود، يعني داشتن 100 فرزند، به شهر «جايپور» هند رفت تا براي شانزدهمين بار داماد شود. او همزمان کوشيد تا از «بلوچستان» پاکستان نيز يک زن بگيرد. او مي گويد: «اميدوارم تا سال 2015 به هدف اصلي ام در زندگي يعني داشتن 100 فرزند برسم و پس از آن ديگر ازدواج نخواهم کرد».

بزرگ ترين فرزند «دعد محمد» پسر 39 ساله اش است. «طارق» هم کوچک ترين بچه اش به شمار مي آيد که کم تر از سه سال دارد. او يک نظامي بازنشسته است که مدتي راننده تريلي خط  ترانزيت بوده و درحادثه اي، يکي از دو پايش قطع شده است. دعدمحمد با پاي مصنوعي راه مي رود. اين مرد اماراتي براي تأمين خرج خانواده پرجمعيت اش، علاوه بر حقوق بازنشستگي، از اميرعجمان هم کمک مي گيرد. او مي گويد: «هميشه خداوند را به خاطر نعماتي که به من ارزاني داشه، شکرگزارم».

$پدري فقير با 77 بچه

«آياتونوري» مرد فقير 56 ساله اتيوپيايي 77 فزند دارد. آياتو تمام داروندارش را زير فشار تقاضاهاي بي امان خانواده پرجمعيت خود از دست داده... او بيش از ديگر پدران اين گزارش به فکر معيشت فرزندان اش است.

او مي گويد: «مي خواهم بچه هايم کشاورزي کنند اما زمين ندارم؛ مي خواهم به مدرسه بروند اما پول ندارم».

اين مرد 11 زنه پول ندارد که اين همه بچه را سير کند. نام تمام فرزندان اش را هم نمي داند، اما سعي مي کند از طريق مادران شان و کلبه اي که در آن زندگي مي کنند. بچه هاي خود را شناسايي کند «آياتو» زماني ثروتمند بود و مي خواست ثروت اش را تقسيم کند؛ براي همين اين همه زن گرفت. او مي گويد: «وقتي بچه هايم را گرسنه مي بينم و نمي توانم برايشان کاري کنم. دل ام مي خواهند خودم را دار بزنم» زنان اين مرد بيش از 100 بار زايمان کرده، اما 23 نوزاد تا به حال تلف شده اند.

آياتو مي افزايد: «مردم به چشم آدمي خنده دار به من نگاه مي کنند، اما هيچ چيز زندگي ام خنده ندارد. من مردي درمانده هستم که براي بقايش دست و پا مي زند».

منبع: نشريه زندگي ايده آل شماره 41

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها