توصیههای لازم در مورد فرآوردههای شیری
دوشنبه 4 بهمن 1389 4:36 PM
|
توصیههای لازم در مورد فرآوردههای شیری
|
▪ از مصرف خامه غیر پاستوریزه خودداری نمایید .▪ از مصرف کره غیر پاستوریزه بصورت مستقیم خودداری کنید . ▪ از مصرف هر گونه بستنی با رنگ مصنوعی باید خودداری کرد . ▪ بستنی رنگی باید از میوه و یا شربت آن و یا کاکائو و رنگ طبیعی تهیه شود . ـ نکته : کره بسته بندی شده پاستوریزه تنها به مدت یک هفته در داخل یخچال قابل نگهداری است برای مدت بیشتر باید داخل فریزر نگهداری شود . ـ نکته : کره غیرپاستوریزه و فله را می توان به عنوان کره آشپزخانه مصرف نمود . ـ نکته : بستنی های سنتی هم باید از شیر پاستوریزه تهیه شوند . ● توصیه های لازم در مورد شیر پاستوریزه : ▪ شیر پاستوریزه را باید حتماً در یخچال بین ۰ تا ۴ درجه سانتی گراد به مدت حداکثر ۴۸ ساعت نگهداری نمود . ▪ از نگهداری شیر پاستوریزه در خارج از یخجال خودداری شود . ▪ بعد از مصرف شیر پاستوریزه شیشه خالی را با آب شستشو دهید . ▪ از انداختن درب آلومینیومی ویا سایر اشیاء به داخل شیشه های شیر پاستوریزه خودداری نمایید . ▪ چنانچه شیرپاستوریزه بیش از ۴۸ ساعت در یخچال باقی بماند و علایم فساد و بریدگی در آن مشاهده نشود قبل از مصرف آن راحداقل به مدت ۱ دقیقه بجوشانید . |
| مرکز بهداشت و درمان کیش |