0

آموزش پانورامای مدور

daneshmandan
daneshmandan
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2202

آموزش پانورامای مدور
جمعه 1 بهمن 1389  9:00 PM

هرچند اکثر بچه ها پانوراما درست کردن رو بلدن .. اما برای اینکه تاپیک کامل باشه مختصر توضیحی در مورد درست کردن پانوراما میدم
---------------------
خوب همونطور که میدونین پانوراما از تعدادی عکس که کنار هم گرفته شده و باید به هم وصل شن تشکیل شده!

تعداد عکس و مقدار زاویه ای که میگیرین بستگی به سوژه هم داره ... اما هرچی تعداد عکسها در یه زاویه ی معین بیشتر باشه ... راحت تر و نرمتر عکسها به هم وصل میشن !
برای اینکه بخوایم پانورامای مدور درست کنیم بهتره ۳۶۰ درجه عکاسی کنیم تا انتهای دو طرف راحت تر به هم وصل شن .... اما اگر زاویه کمتر باشه .. فرم فانتزی به سوژه و عکس میده ... مثل کار من که با پانورامای ۱۸۰ درست کردم!

من برای عکسی که خواستم از خانه‌ی هنرمندان بگیرم از ۶ عکس استفاده کردم به اندازه‌ی تقریباُ ۱۸۰ درجه!

براي ديدن سايز بزرگ روي عكس كليك كنيد
نام:  part1.jpg
نمايش ها: 7
حجم:  155.7 كيلو بايت

اول عکسها را همه در یک فایل فوتوشاپ و هر کدام در یک لایه قرار میدهیم. بعد سعی میکنیم بهترین حالت ممکن عکسها رو کنار هم قرار بدهیم و اگه لازم بود قسمت هایی از عکس ها رو که توی عکس دیگر حالت بهتری داره رو حذف کنیم:

نام:  part2.jpg
نمايش ها: 9
حجم:  225.0 كيلو بايت

بعد با استفاده از گزینه ی Edit > FreeTransform ... یا همان Ctrl + T .. سایز عکس رو تغییر میدیم !
به این صورت که دکمه ی Ctrl رو نگه میداریم و 4 گوشه ی مستطیل را حرکت میدهیم طوری که همخوانی بیشتری با عکسهای دیگه داشته باشه ...
سعی کنید تغییر زیاد از حد نباشه ... تا عکس دفورمه نشه و البته اگه زیاد حرکت بدین وصل کردن به عکس های بعدی سخت تر خواهد شد !
...
به این صورت:

نام:  part3.jpg
نمايش ها: 7
حجم:  176.6 كيلو بايت

در حرکت بعدی ... قسمتهایی از عکسهای مختلف که روی هم افتاده‌اند را پاک میکنیم تا به حالت بهتری برسه و تمایز بین لایه ها از بین بره !
در نهایت لایه ها را با هم انتخاب کرده و آنها را با Layer > Merge down با (ctrl+E) با هم ترکیب میکنیم !

نام:  part4.jpg
نمايش ها: 15
حجم:  190.1 كيلو بايت

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها