پاسخ به:پیروزی فکر
جمعه 1 بهمن 1389 10:27 AM
13. افکاری که موفقیت می آفرینند
آنکه جرأت رفتن به دنبال حق خویش دارد
می تواند با اعتماد و مفتخر باشد
طالع با گنجینه های خویش
به استقبال او می آید "هیلر وثمن"
مغز نیروی عظیمی دارد. بزرگترین فاتحان چه در میدان جنگ و چه در عالم کار و مبارزات معنوی پیروزی را بر اثر نیروی مغزی خویش بدست آورده اند. باید در مغز جوانان حک کنیم که نیروی فکری بزرگترین عامل موفقیت است. روزی که همه بتوانیم به این موضوع معتقد شویم، مرحله تازه تری در زندگی آغاز می شود و اغلب رنجهامان از میان می رود.
تصور اینکه باید در برابر حوادث تسلیم شد ضعف بزرگی است و بزرگترین عامل بیچاره ماندن ما همین ضعف است. چنین تصوری چون خود تصوری غیرطبیعی است، طبعاً نتایج غیرطبیعی نیز به بار می آورد. موفقیت حق مادرزادی ماست ولی ما به دنبال این حقمان نمی رویم. بجای اینکه ثروت، سعادت و آزادی را بخواهیم، فقر، بدبختی و اسارت می طلبیم.
آنان که کارهای بزرگی انجام می دهند کسانی هستند که به استعداد خود متکی هستند. برای آنها "فکر منفی" مفهومی ندارد. آنان مطمئند که هر نقشه ای بکشند با موفقیت اجرا خواهند کرد، ایمانشان به قدری است که به اعتراضها نیز گوش نمی دهند، در برابر تمسخر و استهزاء دشمنان شانه تکان می دهند حتی اگر مردم آنها را دیوانه نیز بشمارند اهمیتی نمی دهند.
ایمان و اعتماد نیروی آفریننده و سازنده و مکمل، بی ایمانی نیروی منفی، سست کننده، مخرب و نابود سازنده ای است. حس اعتماد به نفس تردید و بی ثباتی را از میان می برد و به انسان امکان می دهد که بی توقف و بدون صرف نیرویی اضافی با متانت رو به جلو برود.
همه مخترعان، محققان، سیاحان و کاشفان، جنگجویان و فاتحان به استعداد و توانایی خویش ایمان داشتند. در مقابل اگر شخصیت اشخاص ناتوان و شکست خورده را مورد بررسی قرار دهیم، پی می بریم که اغلب آنها از اعتماد و ثبات بی بهره بوده اند.
اعتماد به نفس خویش را هرگز از دست ندهید و به دیگران نیز مجال ندهید که آن را متزلزل سازند زیرا اساس تمام موفقیت های بزرگ شماست. اگر این اساس لطمه ببیند بنا درهم می ریزد و اگر سالم بماند درهای امید همیشه باز است. اعتماد بی پایان و تزلزل ناپذیر حتی اگر به درجه تهور نیز برسد وسیله ضروری اقدامات بزرگ است. حس اعتماد به نفس اشخاص کوچک را در رسیدن به درجات بلند یاری می کند و به آنها امکان انجام کارهایی را می دهد که از آنان انتظار نمی رود و شک و تردید را که یکی از دشمنان بزرگ بشریت است نابود می سازد. مخیله ای که اسیر بی قراری است نمی تواند مرتب و ثابت کار کند و در افکار و اعمال انسان بی نظمی هایی رخ می دهد.