0

پیروزی فکر

 
alimoradis
alimoradis
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 7040
محل سکونت : آذربايجان غربي

پاسخ به:پیروزی فکر
جمعه 1 بهمن 1389  10:26 AM

10. منفی بافی را نابود سازیم
باید منفی بافی را بکلی از قاموس خودمان بیرون کنیم. زیرا کلمه منفی بافی تمام آن چیزهایی را به خاطرمان می آورد که باید از زندگی مان طرد کنیم. "آگسن پروگنی"
آنان که روحیه منفی دارند هرگز در چنین کاری موفق نمی شوند. در آنان نشاط وجود ندارد، فقط بیچارگی، ناتوانی و موذیگری دیده می شود.
نیرو و توانایی کار در اشخاص که به خویشتن ایمان و اعتماد دارند رشد می کند به هر کاری که اقدام کنی، فقط در سایه ایمان به موفقیت می
توانی در آن موفق شوی، نقشه موفقیت را نخست باید در مغز خودت طرح کنی و به آن صورت حقیقت بدهی، خواستن توانستن است. اول باید بخواهی و بعد اجرا کنی. هر چیزی را باید پیش از آنکه شکل مادی بدهی در مغز خویش طرح کنی.
اگر بی ایمانی و تردید در فکرتان جایگزین شده است، یقین داشته باشید از دنیایی که مخالف طرز تفکرتان است هیچ استفاده ای نخواهید برد. هیچ کس نمی تواند از حدودی که برای خویشتن تعیین کرده است جلوتر رود. هر کس که طالب بزرگی است نباید خود را کوچک بشمارد. باید همه افکار منفی را به دست باد بسپارد. نخستین قدم در راه رسیدن به موفقیت ایمان به موفقیت است. انسان باید در برابر نفس خویشتن با عزم و متانت تکرار کند که چه می خواهد بکند و تا چه اندازه قادر به انجام آن کار است.
خداوند راضی نیست که زندگانی بشر با چنین افکار بیهوده ای ضایع شود. میراث های اجدادی و شرایط ارثی ما هر طور که باشد باید بدانیم که خداوند قدرت فرمانروایی بر همه آنها را به ما بخشیده است و خودمان به سادگی می توانیم با اعتماد به نفس تمام آن شرایط را تغییر دهیم.
 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها