0

کتاب کلید اسرار

alimoradis
alimoradis
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 7040

پاسخ به:کتاب کلید اسرار
جمعه 1 بهمن 1389  10:10 AM

اولین قدم در زندگی با قانون جذب درک و عملکرد آن در زندگی است. بعد از گذراندن مراحل قبل که تا به این ها رسیدیم و اهداف مشخص و اولویت بندی نیز شد حالا شما از نقشی که در خلق زندگی خود دارید آگاه می شوید و دیگر بعد از این نمی توانید زندگی خود را به طور تصادفی یا با قصور و غفلت بسازید. این را در قلب خود داشته باشید زیرا این لحظه از آن شماست و زمان شما تا به طور آگاهانه، تعهدی و اندیشمند شروع به مشارکت در خلق آینده ای کنید که خواهان آن هستید.
حالا دیگر در واقع یک نتیجه دلخواه و یک تصور در ذهن دارید و این نتیجه دلخواه است که شما روی آن تمرکز خواهید نمود. این خیلی شبیه به برنامه ریزی یک سیستم داخلی G.P.S (سیستم مقصدیابی داخل اتومبیل) با مقصد انتخاب شده توسط شما است حالا که می دانید به کجا می خواهید بروید جهان هستی طبق قانون جذب  شما را راهنمایی می کند.
آینده خود را از آینده خود بسازید نه از گذشته خود.
ابزار لازم برای زندگی با قانون جذب
این ابزار به شما کمک خواهند کرد تا تغییر لازم را در زندگی خود ایجاد کنید و قدرت ذهن ناخودآگاه خود را تحت کنترل دربیاورید درست مثل قدرت کائنات.
هر روز عبارت تأکیدی بنویسید و بگویید.
هر روز در دفترچه شکرگزاری بنویسید.
هر روز از کتاب دیدگاه ها استفاده کنید.
هر روز اوقاتی را به دعا و مراقبه اختصاص دهید.
برای هدف خود عزمی راسخ داشته باشید.
به رؤیاهای خودت اعتقاد داشته باش.
روی جنبه های مثبت تمرکز کن.
مدام در وضعیت شکرگزاری و قدردانی باشید.
زندگی دلخواهتان را مجسم کنید.
مثبت به زندگی پر شور و شوق باشید.
دست و دلباز باشید.
خوشحال باشید.
کارهایی را انجام دهید که حال و هوایی خوب به شما بدهد.
در هر موقعیتی بهترین ها را پیدا کنید.
به ندای درونی خودتان توجه کنید.
در برابر بازتاب درونی و برونی عکس العمل نشان دهید.
افکار الهام بخش خود را پیگیری کنید.
به معجزه های اطراف خود توجه کنید.
به خطر کردن رغبت نشان دهید.
با اعتماد به نفس پیش بروید.
تغییراتی را که می بینید و حس می کنید تصدیق کنید.
قانون جذب را به خاطر بیاورید.
اعتماد کنید.
به خدا توکل کنید.
حالا باید احساسات مثبت، افکار، الگوها و باورهای جدید خود را درونی کنید. وقت آن است که واقعاً آینده ای را که خواهان آن هستید ببینید. احساساتی که شما را فرا می خواند حس کنید و ایمان داشته باشید که این امکان پذیر است. برای انجام کاری بزرگ ما نه تنها باید عمل کنیم بلکه باید آرزو کنیم نه تنها باید برنامه ریزی کنیم بلکه باید ایمان داشته باشیم.
عبارات تأکیدی یکی از قدرتمندترین راه های ایجاد ارتعاش هماهنگ برای چیزی که می خواهید به زندگی خود جذب کنید می باشند. هر کلمه ای که به زبان می آورید و هر فکری که می کنید یک عبارت تأکیدی است.
هر بار که فکر منفی و یا تعبیر بدی از خود دارید در واقع تأکید می کنید که شخصیت شما این است و در مورد فکر مثبت هم همین طور است.
عبارات تأکیدی مثبت قوی عوامل قدرتمند ایجاد تحول در خود و عامل کلیدی در ایجاد زندگی دلخواه شما می باشند.
دو نوع عبارت تأکیدی داریم: 1- عبارت تأکیدی مثبت 2- عبارت تأکیدی هدف دار
اول به خود بگویید چه می خواهید داشته باشید و بعد کاری را که لازم است انجام دهید.
عبارات تأکیدی مثبت:
زندگی من در هر زمینه ای پر برکت است.
من در همه کارهایی که انجام می دهم موفق هستم.
زندگی من پر از عشق و زیبایی است.
من برای هر تجربه ای در زندگی ام شکرگزار هستم.
من به وسیله خدا هدایت و محافظت می شوم.
من شادمانی را به زندگی خود جذب می کنم.
من از زنده بودن خود بسیار مسرورم.
من معتقدم که هر چیزی ممکن است.
همه مرا دوست دارند.
من هر کاری را می توانم انجام دهم.
من در این دنیا متفاوت هستم.
این عبارات شما را بی نهایت قدرتمند می کنند و کمک می کنند باورهای منفی تبدیل به باورهای مثبت شوند. وقتی عبارات تأکیدی چندین مرتبه در روز خوانده و تکرار شوند به بهترین نحو عمل می کنند. باید ثابت قدم باشید. حدود 30 روز طول می کشد الگوی فکری خود را برنامه ریزی کنید و شکل بدهید. عبارت تأکیدی مثبت خود را با صدای بلند و با احساس به زبان بیاورید و احساساتی را که برای شما به همراه می آورد.
تکرار مداوم اطمینان به همراه می آورد.
برای اینکه قوی تر نتیجه بگیرید در آینده به خود نگاه کنید و عبارت را تکرار کنید فقط تأکید کنید که چقدر شگفت انگیز هستید، زندگیتان چقدر عالی است، حس کنید، باور کنید و با تمام وجود خود دریافت کنید.
عبارت تأکیدی هدف دار:
عبارت تأکیدی هدف دار، آرزوهای خاص، خواسته ها و اهداف شما را به گونه ای بیان می کنند که گویی از قبل به آن ها رسیده اید. این عبارات تأکیدی جملاتی هستند که یک هدف را به حالت انجام یافته بیان می کنند مانند « من بسیار خوشحالم که به وزن ایده آلم که 65 کیلو است رسیده ام و احساس سبکی و سرزندگی می کنم.»
این عبارات تأکیدی شما را در تجربه احساسی چیزی که می خواهید جذب کنید قرار می دهد و شما خیلی زود آن را جذب می کنید. احساس قدرت، خوشبختی، نشاط ، هیجان، اعتماد به نفس، رهایی، آرامش درونی و امثال آن هماهنگی ارتعاشی هستند برای بازتاب فیزیکی ای که شما می خواهید جذب کنید.
هر فکری که در سر داریم زندگی مان را می سازد. (لوئیز هی)
عبارات تأکیدی انتظاری مثبت را در شما ایجاد می کنند که به اهدافتان برسید آن ها اشتیاق و انگیزه شما را برای رسیدن به اهدافتان بالا می برند.
در واقع کار بسیار شگفت انگیزی انجام می دهند آن ها برنامه ریزی مجدد و دقیق سیستم فعال سازی شبکه ای را در مغز آغاز می کنند به طوری که نسبت به آدم ها، پول، منابع و ایده هایی که به شما کمک خواهند کرد تا به اهدافتان برسید آگاهتر می شوید. این منابع همیشه وجود داشته اند ولی در واقع مغز شما آن را فیلتر می کرده است. شما با استفاده مکرر عبارات تأکیدی خود فیلتر را برنامه ریزی مجدد خواهیم نمود و درک و آگاهی خود را گسترش خواهید داد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها