پاسخ به:کتاب کلید اسرار
جمعه 1 بهمن 1389 10:09 AM
زمان هایی که بیشترین احساس سرزندگی و شادمانی را داشته ام یک یادداشت از آن تهیه کنید این عامل مشترک نشانه ای است از چیزی که برای شما شادی می آورد و چیزی که شادتان می کند نشانه ای است از هدف زندگیتان.
این سؤالات را جواب دهید:
1- نعمت های طبیعی من چه هستند؟
2- استعدادها و مهارت های من چه هستند؟
3- چه کاری را دوست دارید انجام دهید؟
4- چه مواقعی بیشترین احساس سرزندگی را دارم؟
5- نسبت به چه چیزهایی اشتیاق دارم؟
6- چه چیزی بیشترین لذت و شادمانی را در زندگی برایم می آورد؟
7- چه وقت بهترین احساس را نسبت به خودم دارم؟
8- صفات ویژه و توانایی های مشخص من چه هستند؟
9- چه کاری را همیشه دیگران گفته اند من خوب انجام می داده ام؟
10- چطور از روابط متقابل خود با دیگران بیشترین لذت را می برم؟
11- اگر می توانستم چه چیز را در دنیا تغییر می دادم؟
12- مشخصات ویژه مشترک در جواب های شما به همه این سؤالات چه هستند؟
13- این جواب ها چه نکته مشترکی یا لیستی که قبلاً تهیه کرده اید دارند؟
برای داشتن شفافیت الهام و راهنمایی الهی این سؤال ها را هنگام آرامش و مراقبه از خود بپرسید تا برایتان نمایان شود که به بهترین نحو از نعمت ها و موهبت های زندگی و شادی های درونتان استفاده کنید تا به جهان هستی هم خدمت کنید. حالا همه این جواب ها را به دو یا سه جمله کامل تبدیل کنید. هدف خود را تعیین کنید بین شرح رسالت فردی بر اساس حقیقت وجودی علایق موهبت ها، استعدادها و اشتیاق های منحصر به فردتان.
هدف من از زندگی ..............................
با تعیین هدف زندگیتان تشخیص می دهید چه کسی هستید و چه کسی می خواهید باشید و چطور می خواهید در دنیا حضور داشته باشید. حالا ذهن و قلب خود را به امکان هایی که از قبل وجود داشته اند باز کنید. به جواب دعایتان گردش کنید و از ایده ها و الهامات و فرصت هایی که خودشان پیش می آیند آگاه باشید همه چیز در بهترین و مناسبترین زمان ممکن برای شما آشکار خواهد شد. افکار و ایده های الهام شده خود را دنبال کنید و آرزوهای بزرگ داشته باشید. هنوز مجبور نیستید دقیقاً چطور رسالت خود را به واقعیت تبدیل کنید. وقتی هدف را تعیین کردید تنها پذیرای فرصت های زیادی که برای شما پیش می آید باشید اجازه دهید کائنات کار خود را انجام دهد. اگر می خواهید خوشبخت باشید هدفی را برگزنید که افکار شما را رهبری و انرژیتان را آزاد کند و امید بخش شما باشد.
هر گاه کاری را که خیلی دوستش دارید انجام دهید طبق قانون جذب کائنات و جهان هستی پاسخ می دهد و به طریقی از شما حمایت می کند. زندگی و کار خود را پر از هدف، معنا و اشتیاق کنید. تصور کنید چه احساس خوبی است انجام کاری که دوستش دارید با انجام آن تفریح می کنید پول درمی آورید و تغییر قابل توجهی در دنیا به وجود می آورید.
خوشبخت ترین و موفق ترین انسان ها در زندگی کسانی هستند که توانسته اند شغل و فعالیت های خود را پیرامون موهبت ها و اشتیاقتان در زندگی شکل دهند با انجام این کار آن ها تمامی ایده ها، منابع، مردم و مادیاتی را که برای خلق زندگی رؤیایی شان نیاز دارند جذب کرده اند آن ها هماهنگی ارتعاشی برای شادمانی و فراوانی در زندگیشان بوسیله تشخیص هدفشان و آرزویشان و حرکت با اعتماد به نفس به سمت جلو در مسیر اهدافشان ایجاد کرده اند. کار باید تفریح باشد، زندگی باید تفریح باشد.
ویژگی ای که هر کسی برای برنده شدن باید دارا باشد شفاف بودن هدف، آگاهی از خواسته خود و اشتیاق سوزان برای تملک آن است. (ناپلئون هیل)
آرزوهای خود را مشخص کنید. آنچه را می خواهید در زندگی خود خلق کنید درباره آن خوب و عمیق فکر کنید. روی چیزی که می خواهید تمرکز کنید. با حقیقت درونی خود رؤیاهای واقعی، هدف ها و آرزوهای بی ریای خود ارتباط برقرار کنید. بدون ترس، خجالت یا ممانعت به آن ها ارج بنهید و مالکشان شوید. آرزوهای شما فقط مال شما هستند آن ها را مشخص کنید و به دستشان بیاورید.
شما سزاوارید تا آنچه را می خواهید به دست آورید. آرزوهایتان اگر برایتان مهم هستند پس درستند فرقی نمی کند رابطه احساسی، ماشین نو، مهارتی جدید، یک تعطیلات یا موفقیت مالی باشد. شما با داشتن حساب بانکی می توانید کارهای خوب رؤیایی در دنیا انجام دهید. فقط وابستگی به پول خوب نیست باید ببخشید تا به شما داده شود و قصد و هدف خود را مقدم بدارید. آرزوهای شما باید به مشتعل شدن اشتیاق درونتان کمک کنند و این اشتیاق نه تنها الهام بخش شما برای رسیدن به آرزوهایتان خواهد بود بلکه فرکانس های ارتعاشی مثبت به جهان خواهد فرستاد. بر اساس قانون جذب جهان هستی نیز به آن پاسخ خواهد داد. همه چیز ممکن است. رؤیاهای خود را محدود یا سانسور نکنید.شما باید به خودتان ایمان داشته باشید. بدانید که با ارزش هستید. تمام آرزوها و اهداف و خواسته های خود را با هدف زندگی خود هماهنگ کنید. تصمیم بگیرید که واقعاً آینده شما چگونه باید باشد.
اگر می خواهیم به آرزوهایمان برسیم باید آرزو کنیم.
هفت مورد کلیدی که را رعایت کنید؛ در زندگی به تمام آرزوهایتان برسید:
1- اهداف مشخص (چیزهایی که می خواهید باشید، انجام دهید و داشته باشید ...)
اهداف مشخص شما چه هستند؟ آن را مشخص کرده اید؟
برای کسی که نمی داند کجا می خواهد برود هیچ باد مساعدی نمی وزد.
وقتی می خواهید یک قهوه مخصوص سفارش دهید نمی گویید چای نمی خواهم آبمیوه نمی خواهم می گویید قهوه می خواهم با کف اضافه روی آن. مشخصات آن را کامل کامل می گویید و مطمئن هستید که دقیقاً همان چیزی را که سفارش داده اید دریافت می کنید برای هماهنگ شدن با قانون جذب باید درست همین گونه سفارش دهید. نیاز دارید اهدافتان را روشن و مشخص کنید. به موانع سر راه اجازه سکوت ندهید و این حقیقت را برگزینید که می توانید به وسیله بیان شفاف آرزوهای خود در خلق آینده خود فعالانه شرکت کنید.
وقت بگذارید و تصمیم بگیرید که واقعاً چه چیزی را می خواهید جذب کنید آن را بنویسید و کاملاً در موردش شفاف باشید.
قبل از اینکه بتوانید اهدافتان را به دست بیاورید باید آن ها را شفاف و مشخص ببینید. آن ها را در ذهنتان نگه دارید تا جزئی از شما شوند.
آرزوهایتان را لیست کنید بعد لیست خود را مقدم خواهید شمرد و قسمت های خاصی از آن را متمرکز می شوید ولی در حال حاضر جلو بروید و تصویر بزرگتری را نگاه کنید. با تکنیک T اهدف خود را مشخص کنید روش بسیار مؤثری برای تشخیص چیزی که می خواهید و تنها با نگاه مختصری به آنچه نمی خواهید به دست می آید.
هر یک از هفت مورد کلیدی زندگی خود را در نظر بگیرید هر بار یک مورد را انتخاب کنید مثل شغل، اهداف مشخص، روابط . تصمیم بگیرید که عنوان بخصوص شما در آن قسمت چیست مثلاً در روابط زندگیتان مثلاً رابطه عاشقانه ایده آل من تمرکز کنید و با نوشتن چیزهایی که در آن مورد نمی خواهید در یک ستون شروع کنید و بعد در ستون دیگر متضاد آن را بنویسید یعنی چیزهایی که می خواهید.
برای هر مورد از زندگی خود یک جدول درست کنید آنچه را نمی خواهید سمت چپ و آنچه را می خواهید سمت راست بنویسید اول هم با آنچه که نمی خواهید شروع کنید. برای شفاف کردن چیزی که واقعاً می خواهید جذب کنید.
مثلاً روابط عاشقانه: روابط ایده آل من
آنچه می خواهم آنچه نمی خواهم
- کسی که از نوع زندگی فعال لذت می برد
- کسی که به سلامتی خود اهمیت می دهد
- فرد مهربان و دلسوز - کسی که تمام آخرهفته را تلویزیون تماشا می کند.
- فرد سیگاری یا الکلی
- فرد عصبانی یا بد زبان