بیسکویت کره بادام زمینی
چهارشنبه 29 دی 1389 3:15 PM
این بیسکویت با طعم بادام زمینی را برای بچه ها تهیه کنید، حتما خوششان می آید.
مواد لازم:
شکر / نصف پیمانه شکر قهوه ای / نصف پیمانه کره بادام زمینی / نصف پیمانه روغن شیرینی پزی / یک چهارم پیمانه کره مارگارین نرم شده / یک چهارم پیمانه تخم مرغ / یک عدد آرد / یک و یک چهارم پیمانه جوش شیرین / سه چهارم قاشق چای خوری بیکینگ پودر / یک دوم قاشق چای خوری نمک / یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1-با استفاده از یک همزن برقی، شکر، کره بادام زمینی، روغن شیرینی پزی، کره مارگارین و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید سپس باقی مانده مواد را به مخلوط اضافه کرده، خوب هم زنید.
2-روی مواد را با یک سرپوش، بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
3-فر را روی دمای 190 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
4-مایه بیسکویت را به شکل توپ های کوچکی به قطر 5/3 سانتی متر درآورید و به فاصله 7 سانتیمتر از هم، آن ها را روی سینی فر قرار دهید و روی آن ها صاف کرده، با استفاده از یک چنگال که از قبل آغشته به شکر شده، شیارهای افقی و عمودی در آن ها ایجاد کنید.
5-آن ها را به مدت 10- 9 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید، 5 دقیقه بگذارید خنک شوند سپس آن ها را از روی سینی برداشته، و برای اینکه کاملا خنک شوند به روی یک صفحه مشبک منتقل کنید.
worldfood.ir
یاس