0

پرسش و پاسخ

n_mamas
n_mamas
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 107

پرسش و پاسخ
پنج شنبه 30 مهر 1388  3:56 PM

سوال : اینجانب میثم خسروی متولد 15/12/1365 می باشم.امسال دانشگاه پیام نور قبول شده ام وتا به حال هیچ گونه ترک تحصیلی نداشته ام وبه طور مداوم درس میخواندم.ایا میتوانم امسال(88-89)در دانشگاه ثبت نام کنم وادامه تحصیل بدهم؟لطفا اگر امکان داره زودتر جوابم را بدهید که ثبت نام دیر میشود.با تشکر(سال اول دبیرستان قبول نشدم دوباره سال اول رو در همون مدرسه روزانه خوندم بازم قبول نشدم ورفتم در مدرسه بزرگسالان در دیماه قبول شدم وبقیه سال بیکار بودم.بعد ابتدای سال تحصیلی جدید دوباره به مدرسه روزانه برگشتم چون گفتند از لحاظ شرایط سن مشکلی نداری .دوم رو خوندم .وارد سال سوم شدم سال سوم روهم در دو سال تمام کردم .بعد وارد پیش دانشگاهی شدم این دوره را هم در دو سال گذروندم) خلاصه شما من رو راهنمایی کنید که چه کار کنم.
پاسخ : دوست عزیز:
اگر حداکثر سن یعنی 24 سال را نداشته باشید.
یعنی هنوز 24 سالتان نشده باشد، چون بدون ترک تحصیل و در دوره ی روزانه درس خوانده اید ، تا جاییکه من می دانم می توانید در پیام نور ثبت نام کنید.
شما فعلا" برای ثبت نام مراجعه کنید ، اگر مشکلی پیش آمد به نظام وظیفه مراجعه کنید و سوابق تحصیلی خود را بگویید تا اگر قانون عوض نشده بود، برایتان معافیت تحصیلی صادر کند.
براي ديدن متن کامل بر روي لينک زير کليک کنيد
http://bayan.rasekhblog.com
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها