0

زندگی با امام

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:زندگی با امام
سه شنبه 28 دی 1389  12:13 PM

فتح خرمشهر

فتح زماني اعلام شد كه ساعت حدوداً بعد از ظهر بود و امام در حال قدم زدن بودند و راديو هم در دستشان بود.
چون ما از قبل مي‌دانستيم كه رزمندگان اسلام در حال انجام اين كار هستند و درگيري هم از شب قبل شروع شده و خيلي هم شديد بود، امام در حال قدم زدن بودند كه گوينده‌ي راديو، خبر آزادسازي خرمشهر را اعلام كرد.
با شنيدن صداي گوينده، من به امام نگاه كردم و متوجه شدم كه احساس خوبي به ايشان دست داد. البته در مجموع امام از مسايلي كه خيلي تلخ بود، اوقاتش زياد تلخ نمي‌شد و از مسايلي هم كه شيرين بود، خيلي خوشحال نمي‌شدند.
در مقابل مسايل خرمشهر امام معتقد بودند كه بهتر است جنگ تمام شود اما بالاخره مسئولين جنگ گفتند كه ما بايد تا كنار شطّ‌العرب (‌اروند رود ) برويم تا بتوانيم غرامت خودمان را از عراق بگيريم. امام اصلاً با اين كار موافق نبودند و مي‌گفتند: اگر بناست كه شما جنگ را ادامه بدهيد، بدانيد كه اگر اين جنگ با اين موضعي كه شما داريد، ادامه يابد و شما موفق نشويد، ديگر اين جنگ تمام شدني نيست و ما بايد اين جنگ را تا نقطه‌اي خاص ادامه بدهيم؛ و الآن هم كه قضيه‌ي فتح خرمشهر پيش آمده، بهترين موقع براي پايان جنگ است.


منبع: پايگاه اطلاع رساني www.imam-khomeini.com  

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها