0

موسس شركت ترخينه

alimoradis
alimoradis
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 7040

موسس شركت ترخينه
دوشنبه 27 دی 1389  8:25 PM

تيمورتاج علي آبادي موسس شركت ترخينه:

در سال 1325 در تهران متولد شدم. پدرم با گذشت زمان به تدريج تغيير شغل مي دادند و بيشتر اوقات مشغول دادوستد مواد غذايي بودند. ارتباط والدين با ما بسيار پسنديده بود و خانواده ي ما هميشه سرزبانها بود

.     بعد از اتمام دوره دبيرستان، وارد دانشگاه شدم و در رشته ي اقتصاد مشغول به تحصيل شدم و در دانشگاه واحدهاي عمومي (بيمه) و اختصاصي رشته اقتصاد را گذراندم و در سال 1354 فارغ التحصيل شدم. من در حين تحصيل در دانشگاه، در فعاليتهاي پدرم نيز در زمينه مواد غذايي مشارکت داشتم به طوري که صبح در دانشگاه تحصيل مي کردم و بعدازظهر سر کار مي رفتم البته هميشه از لحاظ مالي تأمين بودم و چيزي به عنوان مستمري دريافت نمي کردم. به مرور زمان کار وسعت يافت و شکل گرفت. ما فعاليت ديگري نيز داشتيم به طوري که محصولات فعلي ما از خارج وارد مي شد اين انگيزه در پدرم به وجود آمد که ما هم بايد به چنين محصولاتي برسيم و سپس ماشين آلاتي تهيه نمودند و در اين مقطع بود که کار شکل واقعي پيدا کرد و چون سن پدرم بالا رفته بود نمي توانست حضور مستمر داشته باشد آن هنگام متوجه شديم که بايد خودمان درآمد داشته باشيم.به طور کلي ايده ي انتخاب اين شغل را پدرم به من دادند و در سال 1341 قطعه زميني را تهيه نموديم و دستگاهي را بنا کرديم که براي واحد غلات به کار مي رفت و در موقعيت جغرافيايي که درون شهري بود اين دستگاه را بنا کرديم چون کار ما مصرف غلات بود به مرور زمان ايجاد غبار، خاک و آلودگي مي کرد و آن موقع ممانعت آنچناني وجود نداشت بعد به تدريج احساس کرديم که همسايگان از اين مسئله ناراحت هستند کم کم ترجيح داديم که محيطي ديگر را ايجاد کنيم. زميني را در کرج فراهم کرديم و فعاليت خود را آغاز نموديم و در حال حاضر صاحب محصولات و ماشين آلات مختلف هستيم. البته قابل ذکر است به دليل حضور مداوم خود در محيط هاي شغلي که خود باعث شد اين کار را به طور کامل قبضه کنيم و روز به روز بهتر شويم چون کالاهايي که ما آم زمان توليد مي کرديم يک کالاي نو نبود ناخودآگاه مردم به اين نوع توليدات عادت کردند و اين توليد و خريد محصول باعث شد در ما انگيزه به وجود آيد و چيزهايي که مي توانست پيوستگي محصول را کامل کند و نيز ماشين آلاتي که نياز داشتيم بلافاصله تهيه کرديم که از مديريت سالم برخوردار باشيم يعني همکاران را در کنار خود دوست ببينيم به طوري که ماهيانه يک بار دوره ارتباط مسقيم باعث مي شود که ما از هر رده حرفشان را بشنويم و اگر نقطه نظري در مورد کار دارند، اعمال کنيم و هميشه ايشان را در کنار خودمان به عنوان کساني که بتوانند راههاي نو و جديد ارائه دهند، استفاده کنيم. به طور کلي من کاملاً از معاشرت استقبال مي کنم و خودم را به ديگران نزديک کرده و در واقع تجمع گرا هستم. ما دوست داريم که اين واحد توليدي روز به روز رشد کرده و نيروهاي بيشتري در کنار خودمان ايجاد نمائيم و از تخصص هاي بيشتري برخوردار شويم و افتخار ما اين باشد که يک شهرت نامي در اين جامعه داريم و اميدواريم که به اين انگيزه برسيم و تنگناهايي که براي واحدهاي توليدي و واحدهاي تحت پوشش وجود دارد، توجه کرده و اگر بنا باشد که اين تجمع منحل شود صدمه اش به طور مستقيم به خود مملکت مي رسد و آرزوي ما اين است روز به روز رشد کنيم که اين مستلزم حمايتهاي دست اندر کاران مي باشد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها