0

امام مهدي >اوصاف و القاب-2

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:امام مهدي >اوصاف و القاب-2
یک شنبه 26 دی 1389  5:03 PM

صاحب الزمان

ازالقاب مشهور حضرت است ودر ادعيه وزيارات واحاديث مختلف آمده است.

در زيارتى كه هر روز بعد از نماز صبح، حضرت مهدى (ع) به آن زيارت مى شود آمده است: "اللهم بلغ مولاي صاحب الزمان صلوات اله عليه ...

در احاديث فراوانى كه از اهل بيت (ع)رسيده نيز عنوان صاحب الزمان به حضرت مهدى (ع) اطلاق شده است.

امام صادق (ع) فرمودند: اِن الغيبة ستقع بالسادس من ولدي و هو الثاني عشر من الائمة الهداة عد رسول الله (ص) اولهم امير المومنين علي بن ابي طالب وآخرهم القائم بالحق بقية الله في ارضه و صاحب الزمان....

يعنى: زود است كه ششمين فرزند من غايب شود واو دوازدهمين امام هدايتگر بعد از رسول خدا(ص) است كه نخستين ايشان، امير مؤمنان على بن ابى طالب (ع)است وآخر آن ها قائم به حق بقيه خدا در زمين وصاحب زمان است (1)

از طريق عامه نيز روايات بسيارى نقل شده كه در آن ها حضرت، با لقب صاحب الزَمان نام برده شده است. از جمله قندوزى حنفى در جزءدوم كتاب ينابيع المَوَدة صفحه513، حديثى را به واسطه عبدالله بن مسكان از حضرت باقر وحضرت صادق وحضرت كاظم (ع) نقل كرده كه قسمت آخر حديث چنين است... حتي ينتهي الي صاحب الزمان المهدي (ع)

. نخستين كتابى كه از طرف علماى اهل سنت در حق حضرت مهدى (ع) نگارش يافته، كتاب صاحب الزمان است كه آن را ابو العنبس كوفى نوشته است. (2)

1. كمال الد ين باب 33، ص 342

2روزگار رهايي ج ا ص 15

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها