0

اخبار نرم افزار

 
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

مایکروسافت: خاطرات بد خود با اندروید را تعریف کنید و جایزه بگیرید!
شنبه 18 آذر 1391  9:21 PM

 

سال‌ قبل تقریبا همین موقع‌ها بود که مایکروسافت مسابقه “Droid Rage” را برای ترغیب کاربران ناراضی اندروید (یعنی کسانی که دستگاه اندرویدی آنها بوسیله بد‌افزارها آلوده شده‌بود) به استفاده از ویندوزفون اجرا کرد.

ظاهرا حدود ۳۲۰۰ نفر در این مسابقه شرکت کردند، کسانی که باخود فکر کردند کیست که این‌روزها گوشی رایگان به عنوان جایزه مسابقه به شما بدهد. خب این رقابت چند دقیقه پیش بازهم آغاز شد اما این‌بار با  صفحه رسمی توئیتر ویندوزفون که در این رقابت از کاربران خواسته شده تا داستان ترسناکی که به خاطر وجود بدافزارها برروی سیستم عامل اندروید برای آنها اتفاق افتاده است را بیان کنند.

مایکروسافت همچنین در این خصوص در پوشش پاسخ به این سوال که چه راهکارهایی برای رهایی از ویروس‌هایی که به دستگاه اندروید شما حمله کرده‌اند، دارید؟ به اندروید حمله کرده و آن را مورد تمسخر قرار داده است که برخی از آنها بدین مضموم است:

۱- صبر کنید تا دستگاه آندروید شما به بدافزارها آلوده شود.

۲- بهبودی خود را پس از شوکی که به‌خاطر کلاهبرداری‌های اینترنتی به شما وارد شده‌است پیدا کنید.

۳- مراحل ۱ و ۲ را فراموش کنید، گوشی همراهی با سیستم‌عامل ویندوز فون بخرید و به جای اینکه با هکرها در‌ ارتباط باشید با کسانی که برایتان ارزش دارند ارتباط برقرار کنید.

این عبارات عکس‌العمل‌های شدیدی را از سوی طرفداران اندروید در سراسر توییتر در دفاع از سیستم عامل محبوبشان به همراه داشته‌است. به نظر می‌رسد مایکروسافت همچنان خود را به ندیدن جدول پرطرفدارترین سیستم عامل‌های همراه جهان می‌زند!

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها