سلطان در لباس جديد (Nokia N96)
یک شنبه 26 دی 1389 10:50 AM
علي پناهي اشاره: با تلاش فراواني كه رقباي قدرتمندي مانند سامسونگ براي ربودن گوي رقابت از دستان نوكيا در اين مدت داشتند، اميدوار بودم كه محصول جديد نوكيا بتواند مقداري هر چند كم مكان نوكيا را در بازار موبايل ارتقاء بخشد، اما اين موضوع درباره N96 آن قدر صدق نكرد و ...
|
||||||||||||||||||||||||
|
با تلاش فراواني كه رقباي قدرتمندي مانند سامسونگ براي ربودن گوي رقابت از دستان نوكيا در اين مدت داشتند، اميدوار بودم كه محصول جديد نوكيا بتواند مقداري هر چند كم مكان نوكيا را در بازار موبايل ارتقاء بخشد، اما اين موضوع درباره N96 آن قدر صدق نكرد و ...
به نظر ميرسد طراحان نوكيا دچار كمبود طرح شدهاند يا از طرح N95 و N81 خيلي راضي هستند، چون در اين مدل جديد اين دو گوشي را با هم ادغام كردهاند. شكل ظاهري گوشي را ميتوان يك N81 دانست كه كمي لبههاي بدنه گرد شده، مختصري محل كليدها تغيير كرده و داراي حالت كشويي دو طرفه مانند N95 شده است.
اين گوشي همه امكانات ارتباطي روز دنيا را دارد، از GPRS و EDGE گرفته تا WLAN و بلوتوث نسخه دو را ميتوانيد در اين دستگاه پيدا كنيد. گيرنده GPS با امكان A-GPS به همراه گيرنده سيگنالهاي DVB-H باعث ميشود تا شما در همه جا به ديگران متصل باشيد، شعاري كه نوكيا بر آن تأكيد دارد.
نوكيا از آخرين نسخه سيستمعامل سيمبيان با FP2 براي محصول جديد خود استفاده كرده است. با اين وجود تغييرات براي كاربر چشمگير نيست. از طرفي پردازشگر گوشي به جاي پيشرفت دچار كاهش سرعت شده است و در سرعت پايينتري نسبت به N95 فعاليت ميكند (پردازشگر به كار رفته در اين مدل از نوع DUAL ARM9 با سرعت 264 مگاهرتز است).
نوكيا در اين بخش بايد براي رقابت با مدلهايي مانند i8510 سامسونگ كه داراي دوربين هشت مگاپيكسلي است، از خير دوربين پنج مگاپيكسلي خود ميگذشت. چندين مدل از گوشيهاي نوكيا داراي دوربين پنج مگاپيكسلي هستند، اما جالب اين است كه كيفيت تصاوير در اين مدلها يكسان نيست.
محصول تازهوارد نوكيا اگر يك عيب بزرگ داشته باشد آن چيزي نيست به جز باتري بسيار بد كه واقعاً من را نااميد كرد. فكر كنيد كه اوضاع چقدر بد است كه نوكيا زمان آماده به كار را سه روز و زمان صحبت را 3 ساعت و 45 دقيقه ذكر كرده است! بهطور منطقي اعداد واقعي شصت تا هفتاد درصد اين اعداد است. بهطور مثال اگر قرار باشد از گوشي خود با Wi-Fi و بلوتوث استفاده كنيد بايد شارژر را هميشه همراه داشته باشيد.
اگر قرار باشد من N95 هشت گيگابايت خود را عوض كنم، متأسفانه به سراغ N96 نميروم، زيرا چند تغيير مانند افزايش حافظه، گيرنده DVB-H و سيستمعامل جديدتر را حاضر نيستم با عمر بالاتر باتري و پردازشگر سريعتر تعويض كنم.
3 کارايي 86 از 100 3 امکانات 84 از 100 3 ارزش 81 از 100 3 امتياز 6/83 از 100
معايب مشخصات فني صفحهنمايش: شانزده ميليون رنگ (TFT)- پيکسل 320×240 حافظه داخلي: 256 مگابايت Storage- شانزده گيگابايت داخلي- 128 مگابايت RAM- قابل افزايش با کارت Micro SD قابليتهاي ارتباطي: بلوتوث- پورت HSCSD- WLAN- EDGE- 3G- GPRS- USB امکانات: دوربين پنج مگاپيکسلي با لنز کارل زايس و اتوفوکوس، خروجي تلويزيون، GPS، راديو FM با DVB-H، RDS عمر باتري و وزن: سه ساعت و 40 دقيقه- 125 گرم شماره تماس و سايت: 22019200- www.nokia.com گارانتي: خدمات طلايي نيا |
کاش میدانستی که نباید حس کرد که نباید
دل بست در فضایی که بر از همهمه ی ادم هاست...من گرفتار ترین تنهایم!