0

پویش من ماسک میزنم.(ممنون از مشارکت شما)

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25070

دوشنبه 16 تیر 1399  8:36 AM

بهترین نوع ماسک برای مقابله با کرونا

1-مهمترین دغدغه مردم در روزهای شیوع کرونا استفاده از بهترین ماسک برای مقابله با بیماری است

پویش من ماسک میزنم.2-مردم تصور می‌کردند با گرمای هوا کرونا از بین می‌رود، این اتفاق نیفتاد و تبدیل به اپیدمی شد

3-چند استان دیگر که در آن‌ها خبری از کرونا نبود، این بیماری شایع شد و مراجعه‌کننده بستری و حتی فوتی هم وجود دارد.

4-تعداد مراجعه‌کنندگان در حال حاضر بیشتر شده است، 

5-الان دوباره در بیمارستان‌های تعیین شده جا کم است.

6-اوایل ترس زیادی نسبت به این بیماری در دل‌ها ایجاد شد و فکر می‌کردند اگر کرونا بگیرند، ۱۰۰ درصد می‌میرند

7- زمانی که با صحبت اضطراب‌ها کاهش یافت، رعایت می‌کردند و بیماری هم کم شد،

9-اما بعد‌ها مردم خسته شدند و در تمام دنیا هم این خسته‌شدن وجود دارد، اما باید از لحاظ روانی روی مردم کار کنیم.

10-مردم بعد از جریان کرونا دچار افسردگی شدند و همه چیز را رها کردند و از لحاظ روانی باید به آن‌ها رسیدگی شود

11- جوانان ما اجتماعی فکر نمی‌کنند و بیشتر «من» هستند تا ما؛ در صورتی که وظیفه ما در اجتماع حفظ خود و اطرافیان است و باید روی مردم از لحاظ فرهنگی هم کار شود.

ماسک پارچه‌ای قابل شستشو و ارزان بخرید

کافی است ماسک پارچه‌ای قابل شستشو و ارزان بخرید. استفاده‌ از ماسک‌های فیلتردار برای محیط‌های بیمارستانی است و استفاده از آن در اجتماع غلط است و ضرورت ندارد.

تشکرات از این پست
hosinsaeidi borkhar ravabet_rasekhoon fatemeh_75 negin9 saeedazimi hermes65 iustminers donya78 mansoor67 farshon tanhaie2020 shirdel2 majid68 nazaninfatemeh zahra_53 fsmuosavi mamas_5924 mohammad_43 mr_nariiman farnaz_s maarej mahyaran waliallah fm1515 jimsaeed 1829474537 javadinejad rezahossiny f_assa MRS1367 piter_morgan atababak zemenkhedmat
دسترسی سریع به انجمن ها