0

كباب يونانی

 
rozzar
rozzar
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1327
محل سکونت : سمنان

كباب يونانی
شنبه 25 دی 1389  8:34 PM

 

مواد اولیه :

     فيله مرغ - چهار عدد
     فيله گوشت - چهار عدد
     فلفل‌دلمه‌اي - يك عدد
     آبليمو - دو قاشق غذاخوري
     پياز - يك عدد
     سس مايونز - يك قاشق غذاخوري
     زعفران و زردچوبه - به ميزان لازم
     نمك و فلفل - به ميزان لازم



 

طرز تهيه:  
فيله مرغ و گوشت را به مدت سه ساعت در مخلوط زعفران، زردچوبه، سس مايونز، نمك، فلفل، آبليمو و پياز خوابانده سپس دو سر فيله مرغ را از سيخ رد كرده به گونه‌اي كه حالت حلزوني به خود بگيرد. فيله گوشت را نيز به همين صورت درمي‌آوريم و مجددا فيله مرغ را به سيخ مي‌كشيم


 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها