0

قارچ را چگونه نگهداری کنیم سیاه نشود؟

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

قارچ را چگونه نگهداری کنیم سیاه نشود؟
شنبه 9 فروردین 1399  1:32 PM

 

 

قارچ یکی از مواد غذایی مفیدی است که کالری کمی داشته و فواید بسیاری برای بدن و سلامتی دارد. در ادامه به روش های نگهداری و پخت قارچ اشاره می کنیم

ترفندهای نگهداری و پخت قارچ

قارچ‌ ها کالری کمی دارند، چربی یا کلسترولی در آن ها پیدا نمی‌شود و مقدار نمک بسیار کمی دارند. گروهی از ویتامین‌ها و املاح معدنی مهم مانند سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین D و ...  هم در قارچ‌ها وجود دارد و به همین دلیل باید در غذای روزانه استفاده شوند .  در ادامه به روش های نگهداری و پخت قارچ اشاره می کنیم :
 

mushroom.jpg


 

  • قارچ را پیش از مصرف نشویید زیرا همانند اسفنج مقدار زیادی آب به خود جذب می کند. در این صورت هنگام پخت، آب را پس می دهد و طعم آن تغییر می یابد.
     
  • قارچ را در کیسه پارچه ای یا کاغذی بگذارید و بیش از دو روز در  یخچال نگهداری نکنید .
     
  • هنگام شست وشو، قارچ را در آب قرار ندهید؛ بلکه آن را با یک برس کوچک بشویید و با دستمال خشک کنید.
     
  • برای این که قارچ آب زیادی نداشته باشد، 15 دقیقه آن ها را در فر گرم و سپس در تابه آماده کنید.
     
  • اگر قارچ ها خشک شده است، روی آن ها آب بریزید و یک دقیقه در مایکروویو با دمای بالا بگذارید و سپس اجازه دهید 10 دقیقه دیگر در همان آب گرم بماند.
     
  • برای این که قارچ هنگام پخت سیاه نشود، چند قطره آب لیمو به آن اضافه و قارچ را با حرارت بالا سرخ کنید. البته شست و شوی قارچ با آب و سرکه نیز به سفیدشدن آن کمک می کند.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها