قارچ را چگونه نگهداری کنیم سیاه نشود؟
شنبه 9 فروردین 1399 1:32 PM

قارچ یکی از مواد غذایی مفیدی است که کالری کمی داشته و فواید بسیاری برای بدن و سلامتی دارد. در ادامه به روش های نگهداری و پخت قارچ اشاره می کنیم
قارچ ها کالری کمی دارند، چربی یا کلسترولی در آن ها پیدا نمیشود و مقدار نمک بسیار کمی دارند. گروهی از ویتامینها و املاح معدنی مهم مانند سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین D و ... هم در قارچها وجود دارد و به همین دلیل باید در غذای روزانه استفاده شوند . در ادامه به روش های نگهداری و پخت قارچ اشاره می کنیم :
